search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:16
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: Η οικογένειά της διαψεύδει ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο – Δείτε το βίντεο

24.10.2023 12:57
celine dion

Πριν ένα χρόνο η Σελίν Ντιόν έκανε μια εξομολόγηση εκ βαθέων όπου, με δάκρυα στα μάτια, μοιράστηκε την περιπέτειά της με την σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που ονομάζεται το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου».

Αυτό την ανάγκασε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες και οι εκατομμύρια φαν της ανά τον κόσμο ελπίζουν σε ένα θαύμα, καθώς είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή για εκείνη.

Το προηγούμενο διάστημα, κυκλοφόρησαν βίντεο με μια γυναίκα να κάθεται σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον γάμο του γιου της. Η ομοιότητά της με την Ντιόν, έφερε πολλούς στο σημείο να υποθέσουν ότι πρόκειται για τη μεγάλη τραγουδίστρια και η ψευδής είδηση πήρε μεγάλη έκταση.

Η αδερφή της, Κλοντέτ Ντιόν μίλησε στον καναδικό ιστότοπο showbizz.net για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης αδερφής της, διαψεύδοντας ότι είναι σε αναπηρικό καροτσάκι ή ότι έχει καρκίνο, όπως άφησαν να εννοηθούν ψευδείς ειδήσεις.

Είπε συγκεκριμένα: «Ξέρω ότι πήγε στο Ντένβερ μερικές φορές επειδή υπάρχουν σπουδαίοι ερευνητές εκεί και κάνουμε το σταυρό μας. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Να της πω ότι την αγαπάμε πολύ και της ευχόμαστε τα καλύτερα» Σύμφωνα με την ίδια, η Σελίν Ντιόν φέρεται να είναι αισιόδοξη και ότι έχει πει «Θα το ξεπεράσουμε, ακούω όλα όσα μου λένε και τα κάνω με θρησκευτική ευλάβεια, γιατί θέλω να επιστρέψω, αυτό είναι σίγουρο».

Συνέχισε, αναφερόμενη στα μηνύματα που έχει δεχτεί η σπουδαία τραγουδίστρια από το κοινό της, λέγοντας: «Έχουμε πάρει μερικά όμορφα μηνύματα αγάπης και προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να τα λαμβάνει. Επειδή ξέρω ότι ηθικά, ψυχικά, είναι δυνατή. Δεν έχει καθόλου κατάθλιψη, το αντίθετο μάλιστα, είναι γεμάτη με τη χαρά της ζωής».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Δραγούμη: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 12 – «Όταν πήγε να με αγγίξει φοβήθηκα κι έφυγα» (Video)

Θάνος Κιούσης: Η νέα του εκπομπή και η ιστορία πίσω από το χαρακτηριστικό μουστάκι (Videos)

Φίλιππος Σοφιανός: Ξέσπασε για ακύρωση παράστασης – «2 μήνες δουλειά πετάγονται στον δρόμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:13