search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:46
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Στο… ΠΑΣΟΚ περίμεναν την διάσπαση αλλά δεν ήξεραν το πότε 

24.10.2023 06:02
pasok
Eurokinissi

Περισσότερο δε θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της 22ης Οκτωβρίου για τα όσα πίστευαν στο ΠΑΣΟΚ για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην Χαριλάου Τρικούπη, ήδη από την Παρασκευή το απόγευμα θεωρούσαν ζήτημα ημερών τη διάσπαση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ωστόσο δε μπορούν να προσδιορίσουν το πότε δείχνοντας ως χρόνο την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τον Νοέμβριο. 

Όπως εξηγούσαν στο topontiki.gr στελέχη του ΠΑΣΟΚ έβλεπαν πως η διάσπαση θα έρθει σταδιακά καθώς μέρα με τη μέρα θα φεύγουν βουλευτές οι οποίοι ανήκουν στους… ηττημένους των εσωκομματικών εκλογών. 

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι στη Χαριλάου Τρικούπη αποφεύγουν να κάνουν δημόσια σχόλια για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως τονίζουν σέβονται τις διαδικασίες στους αντιπάλους.  Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του βουλευτή Επικρατείας Παναγιώτη Δουδωνή: «Δε μπορώ να σχολιάσω τα εσωτερικά ενός άλλου κόμματος. Δεν είναι ωραίο και δεν είναι και ηθικό. Και πάνω από όλα με ενδιαφέρει τι είναι ηθικό στην πολιτική».  

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης, ο Κασσελάκης και το… μακάρι της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπό αποχώρηση αμφισβητίες βρήκαν και το όνομα του νέου κόμματος –  «Ανανεωτική και Οικολογική Ριζοσπαστική Αριστερά

Ετοιμάζονται για νέα… εγκεφαλικά στον ΣΥΡΙΖΑ: ο Κασσελάκης μιλάει την Πέμπτη στο συνέδριο του Economist

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:45