search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:21
MENU CLOSE

Κοραλία Καράντη: «Όταν η γυναίκα παύει να είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος, σβήνει από τον χάρτη» (Video)

25.10.2023 14:32
koralia-karanti-new

Στον ηλικιακό ρατσισμό αλλά και τον σεξισμό που βιώνουν οι γυναίκες αναφέρθηκε η Κοραλία Καράντη μιλώντας για τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega καλημέρα», η ηθοποιός επισήμανε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το γυναικείο φύλο όταν ξεπερνά κάποια ηλικία, επισημαίνοντας ότι όταν πάψει να την αφορά το ερωτικό στοιχείο, γίνεται κάτι απρόσωπο χωρίς ενδιαφέρον, πια.

«Ο ηλικιακός ρατσισμός δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Ελλάδα, είναι κάτι που συμβαίνει. Αφορά εντελώς το γυναικείο ζήτημα. Οι γυναίκες όταν πάψουν να είναι αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποτελούν πια ενδιαφέρον και σε κανένα άλλο επίπεδο, είναι σαν να σβήνουν από τον χάρτη. Τις χρησιμοποιούν μόνο σαν ένα αντίπαλο δέος. Είναι συνήθως αυτή που εμποδίζει το ζευγάρι, αυτή που θα κάνει κάποιο κακό, είναι ιδιόκτης, δεν ξέρω, είναι κάτι που είναι απρόσωπο, παύει να έχει φύλο» είπε και πρόσθεσε:

«Προφανώς εφόσον έχω μπει σε αυτή την ηλικία, δεν έχω και τις άπειρες επιλογές για ρόλους στην τηλεόραση. Δεν θα σκεφτεί ποτέ κανείς να μου δώσει έναν ρόλο που θα μπορεί να έχει μια ερωτική ζωή, εφόσον δεν είμαι 30,35,40,45. Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χρόνο. Απλώς είναι κρίμα, γιατί οι γυναίκες αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν μεγαλώνουν, γιατί πετάνε από πάνω τους τα βάρη, την αγωνία του να αρέσουν, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον εμπιστεύονται περισσότερο, τον εξερευνούν, τον τιμούν. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη, τον μαλώνω τον εαυτό μου, σπανίως τον κανακεύω. Δεν τον αγαπάω πολύ, αλλά προσπαθώ να το κατακτήσω αυτό».

Τέλος, η Κοραλία Καράντη μίλησε για τον γιο της τονίζοντας ότι είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει στη ζωή με κάθε σκέψη της να αφορά πρώτα εκείνον και κατόπιν, οτιδήποτε άλλο.

«Ο γιος μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, είναι ο λόγος ύπαρξης για εμένα. Πρώτα είναι αυτός και μετά όλα τα άλλα» είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Χέιλι Μπίμπερ: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης – «Αφήστε με να κάνω ό, τι θέλω να κάνω με το σώμα μου»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η ερώτηση που εκνεύρισε τον ηθοποιό – «Επιμένετε όμως» (Video)

Νάνσυ Νικολαΐδου: Το πρόβλημα υγείας, η απώλεια κιλών και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:20