search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:49
MENU CLOSE

Χέιλι Μπίμπερ: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης – «Αφήστε με να κάνω ό, τι θέλω να κάνω με το σώμα μου»

25.10.2023 13:01
hailey-bieber-new

Το μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ έδωσε μια συνέντευξη εκ βαθέων στο περιοδικό «GQ Hype», όπου αναφέρθηκε στις φήμες και τα σχόλια περί εγκυμοσύνης, πως τα αντιμετωπίζει και κατά πόσο την επηρεάζουν.

Η Μπίμπερ εξομολογήθηκε ότι είναι «αποκαρδιωτικό» να την ρωτούν συνεχώς για το αν είναι έγκυος και επέμεινε ότι αν ποτέ κάνει οικογένεια με τον Τζάστιν «το διαδίκτυο θα είναι το τελευταίο που θα το μάθει».

Στη συνέχεια, το διάσημο μοντέλο εξήγησε: «Υπάρχει κάτι που είναι αποκαρδιωτικό στο ότι, γαμώτο, δεν μπορώ να είμαι φουσκωμένη μια φορά και να μην είμαι έγκυος; Θα ήταν ψέμα αν έλεγα “Ω, ναι, δεν δίνω δεκάρα”».

Όπως είπε «ανυπομονεί» για τη μητρότητα, αλλά σημείωσε ότι είναι «ένα ιδιωτικό, προσωπικό πράγμα».

Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν αισθάνεται καμία βιασύνη να μείνει έγκυος σύντομα, λέγοντας: «Είναι τόσο ξεκαρδιστικό το πόσο πολύ οι άνθρωποι γαμ*** νοιάζονται. Αφήστε με να κάνω ό, τι θέλω να κάνω με το σώμα μου και εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε να κάνετε με το σώμα σας και ας το αφήσουμε έτσι».

Επιπλέον, η Μπίμπερ σχολίασε την εμμονή με των θαυμαστών της να ασχολούνται με τις στυλιστικές επιλογές της ίδιας και του συζύγου της. Πιο συγκεκριμένα σε κάθε τους εμφάνιση τα social media γεμίζουν με σχόλια για το πόσο κομψά ντυμένη είναι η ίδια σε αντίθεση με τον σύζυγό της.

«Είναι τόσο αστείο γιατί βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να μιλούν γι’ αυτό», εξομολογήθηκε, προσθέτοντας ότι ο Τζάστιν συνήθως ντύνεται πριν από εκείνη.

Ωστόσο, εξήγησε: «Εκείνος μπορεί να θέλει να φορέσει φαρδιά φόρμα στο δείπνο, ενώ εγώ μπορεί να θέλω να φορέσω ένα μικροσκοπικό φορεματάκι επειδή έτσι νιώθω. Δεν μπορούμε να καθόμαστε εκεί και να λέμε: “Λοιπόν, εγώ θα φορέσω αυτό και εσύ θα φορέσεις αυτό”».

Διαβάστε επίσης:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η ερώτηση που εκνεύρισε τον ηθοποιό – «Επιμένετε όμως» (Video)

Νάνσυ Νικολαΐδου: Το πρόβλημα υγείας, η απώλεια κιλών και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη (Video)

Μαρία Ιωαννίδου: «Τα έχω χάσει όλα, είμαι μια φτωχιά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13