search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:34
MENU CLOSE

Μαρία Σολωμού: «Η ατάκα μου γίνεται viral πάντα – Το podcast είναι η ψυχοθεραπεία μου»

25.10.2023 18:58
solomou-new

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι ανέφερε αρχικά: «Είναι φοβερό! Αν καθόμουν να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν θα έκανα άλλη δουλειά».

«Νομίζω ότι είμαι ο εύκολος στόχος. Γίνεται η ατάκα μου viral πάντα. Και τι λέω; Ανακάλυψα κάτι; Ανά πενταετία γίνεται, με τις δηλώσεις που κάνω τις έντονες, περιμένω να έρθει η επόμενη πενταετία να με δικαιώσει. Και φέτος με έχουν “δείρει” αρκετά, θα περιμένω όμως να δικαιωθώ σε 2-3 χρόνια», πρόσθεσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα reunion των Singles, είπε: «Αν γινόταν, θα πήγαινα. Θα πηγαίνανε όλοι νομίζω. Θα ήταν τέλειο το 20 χρόνια μετά».

Τέλος, ανέφερε τι θα έλεγε η ίδια, αν έστελνε γράμμα στον εαυτό της στο πλαίσιο του podcast της. «Εγώ αν έστελνα γράμμα στη Μαρία, θα της ζητούσα να μου πει, πώς γίνεται αυτά που λέω, να τα κάνω κιόλας. Γιατί καλά τα λέω, αλλά γιατί δεν τα κάνω; Πρέπει να στείλω γράμμα στον εαυτό μου. Το podcast είναι η ψυχοθεραπεία μου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Καφετζόπουλος: «Είναι χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να υπάρχει αρχηγός μεγάλου κόμματος που δηλώνει ανοικτά γκέι» (Video)

Μαρίνα Σάττι: «Μεγάλωσα με διαφορετικές γλώσσες – Νιώθω πολύ τυχερή που το ζω όλο αυτό»

Παγώνη καλεί Τάιλερ Μακμπέθ να βάλει «πλάτη» στο ΕΣΥ: Να έρθει να μας βοηθήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:34