search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:58
MENU CLOSE

Παγώνη καλεί Τάιλερ Μακμπέθ να βάλει «πλάτη» στο ΕΣΥ: Να έρθει να μας βοηθήσει

25.10.2023 16:30
PAGWNH2
Screenshot

Η Ματίνα Παγώνη προσκάλεσε τον Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, να ενταχθεί στο ΕΣΥ με αφορμή την αφορμή την επίσκεψη του Τάιλερ Μακμπέθ μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη στον Ευαγγελισμό.

Ο κ. Μάκμπεθ είχε σχολιάσει τον τρόπο λειτουργίας των ελληνικών νοσοκομείων κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αυτής. Έτσι, η κα Παγώνη τον κάλεσε από την στιγμή που είναι και νοσηλευτής να δουλέψει στην Ελλάδα.

«Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κ. Τάιλερ, έχω ακούσει ότι είναι ένας νοσηλευτής εκπαιδευμένος σε μονάδες Εντατικής Θεραπείας και λέγεται ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής. Εμείς λοιπόν στην Ελλάδα, έχουμε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρικού, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Και σχολίασε: «Δεν ξέρω αν το γνωρίζει ο κ. Τάιλερ, αλλά και στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν και εκεί πρόβλημα ιατρικού προσωπικού και δεν έχουν όλες οι μονάδες τους τέσσερις νοσηλευτές πάνω από κάθε ασθενή, δεν το έχει πληροφορηθεί. Προφανώς στο νοσοκομείο που ήταν τα πράγματα ήταν άριστα», πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Δεν δίστασε να τον προσκαλέσει «να βάλει πλάτη στο ΕΣΥ» λέγοντας : «Εμείς λοιπόν επειδή δεν υπάρχουν κόμματα και παρατάξεις στην υγεία, οποιοσδήποτε έρχεται στην Ελλάδα να έρθει να μας βοηθήσει, εμείς εδώ είμαστε».

Διαβάστε επίσης:

Καφετζόπουλος: «Είναι χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να υπάρχει αρχηγός μεγάλου κόμματος που δηλώνει ανοικτά γκέι» (Video)

Κοραλία Καράντη: «Όταν η γυναίκα παύει να είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος, σβήνει από τον χάρτη» (Video)

Χέιλι Μπίμπερ: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης – «Αφήστε με να κάνω ό, τι θέλω να κάνω με το σώμα μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:58