search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:42
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: «Fake News ότι παντρεύτηκα στα Χάμπτονς»

21.10.2023 11:04
kasselakis_mackbeth

Με στελέχη της ελληνικής κοινότητας στην Αστόρια συζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα αποκάλυψε πως ο γάμος του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ δεν έγινε στα Χάμπτονς, αλλά στο Μπρούκλιν. «Δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς. Αυτά είναι fake news. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου. Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ekirikas.gr.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Εθνικού Κήρυκα, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ άναψαν και κερί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε και στο σχολείο, όπου ξεναγήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, παίζοντας μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε φίλαθλος του Παναθηναϊκού, τόνισε ωστόσο πως σέβεται τους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρή και… έτοιμη η Λαϊκή Δεξιά

Ακόμη τους βασανίζει το… debate στη ΝΔ

Ο γάμος έγινε, ας τελειώσει η σαπουνόπερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:39