search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:58
MENU CLOSE

Καφετζόπουλος: «Είναι χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να υπάρχει αρχηγός μεγάλου κόμματος που δηλώνει ανοικτά γκέι» (Video)

25.10.2023 14:52
kafetzopoylos-new

Για τη σειρά «3ος Όροφος», αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, αναφερόμενος στην κρίση που περνά αυτή την περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ την οποία χαρακτηρίζει «υπαρξιακή».

«Είναι σύμπτωμα! Το φαινόμενο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει υπαρξιακή κρίση αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να υπάρχει ένας αρχηγός μεγάλου κόμματος που δηλώνει ανοικτά ότι είναι γκέι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο προγραμματισμός της ΕΡΤ απέναντι στο σίριαλ που έπαιζα ήταν τρικυμιώδης, δεν ήξεραν τι να κάνουν αυτό το πράγμα. Το “πυροβόλησαν” στον κρόταφο και πέθανε. Όταν κάνεις κάτι με μεράκι, θες να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη φροντίδα από το κανάλι. Δεν θα γυρίσω άλλο επεισόδιο, έχει στραβώσει ο γιαλός» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κοραλία Καράντη: «Όταν η γυναίκα παύει να είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος, σβήνει από τον χάρτη» (Video)

Χέιλι Μπίμπερ: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης – «Αφήστε με να κάνω ό, τι θέλω να κάνω με το σώμα μου»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η ερώτηση που εκνεύρισε τον ηθοποιό – «Επιμένετε όμως» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32