search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Champions League – Ανατριχίλα στο «Celtic Park»: Γέμισε με Παλαιστινιακές σημαίες υπό τον ήχο του «You ‘ll Never Walk Alone» (videos)

26.10.2023 08:54
celtic_palaistine_new

Είναι από τις στιγμές στα ποδοσφαιρικά γήπεδα που σε κάνουν να ανατριχιάσεις και να δακρύσεις, αλλά όχι εξαιτίας της «στρογγυλής θεάς».

Χθες βράδυ (25/10) οι οπαδοί της Σέλτικ, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, «έντυσαν» το «Celtic Park» με σημαίες της Παλαιστίνης.

Χιλιάδες οπαδοί, ύψωσαν τις σημαίες και τα πανό τους στον ουρανό και τραγούδησαν το θρυλικό «You ‘ll Never Walk Alone».

Άλλωστε είχαν προειδοποιήσει ότι δεν καταλαβαίνουν από απειλές.

«Η Σέλτικ γεννήθηκε μέσα από την πείνα και την καταπίεση και γι’ αυτό οι οπαδοί της είναι φημισμένοι για την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη τους. Στις 25 Οκτωβρίου, κόντρα στην Ατλέτικο, καλούμε όλους τους οπαδούς της Σέλτικ, να σηκώσουν τη σημαία της Παλαιστίνης στο γήπεδο, να δείξουμε ότι στεκόμαστε με τον καταπιεσμένο», ήταν η απάντηση της Green Brigade στην διοίκηση της Σέλτικ και στις απειλές για πρόστιμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύνδεσμος οπαδών της Green Brigade έχει φτιάξει και συντηρεί ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα για τα παιδιά της κατεχόμενης Βηθλεέμ.

Έτσι, συνεχίζουν να ονειρεύονται το οπαδικό κίνημα οι «ρομαντικοί» των ποδοσφαιρικών γηπέδων σε όλο τον πλανήτη, μέσα στους «ναούς» του λαοφιλέστερου αθλήματος.

«Τα παιδιά στην κερκίδα, είναι η μόνη σου ελπίδα»…

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν κατατρόπωσε 3-0 τη Μίλαν και ανέβηκε στην κορυφή (Videos)

Champions League: Έκανε το 3/3 και φουλάρει για πρόκριση η Μπαρτσελόνα

Champions League: «Λύτρωση» από Μαγκουάιρ και Ονάνα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:12