Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
O τρομερός Ολυμπιακός με γκολ του Φορτούνη και ένα ακόμη του Ροντινέι… νίκησε την Γουέστ Χαμ με 2-1 και με την πρώτη νίκη στον όμιλο μπήκε για τα καλά στο… κόλπο της πρόκρισης.
Ο Φορτούνης με γκολάρα άνοιξε τον δρόμο και ο Ογκμπόνα με αυτογκόλ έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες των φιλοξενούμενων από το ημίχρονο, με τον Πακετά να μειώνει στο φινάλε αλλά να μην φτάνει. Στους 6 βαθμούς έμειναν οι Λονδρέζοι, στους 4 ανέβηκε ο Ολυμπιακός.
Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Αλεξανδρόπουλο, τρομεροί οι Φορτούνης, Έσε, ενώ ο Πορόσο ήταν απροσπέλαστος και έδειξε σε ένα ματς πολύ υψηλής ποιότητας πως έχει να προσφέρει πάρα πολλά στους «ερυθρόλευκους», με τον Ορτέγκα να κάνει την κορυφαία του εμφάνιση με τους Πειραιώτες.
Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (9/11, 22:00). Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Φράιμπουργκ θα υποδεχθεί την Μπάτσκα Τόπολα (9/11, 22:00).
Διαβάστε επίσης:
Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν κατατρόπωσε 3-0 τη Μίλαν και ανέβηκε στην κορυφή (Videos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.