search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:46
MENU CLOSE

Εκτός OPEN ο Δημήτρης Καμπουράκης – Η ανακοίνωση του σταθμού και η δήλωση του δημοσιογράφου

27.10.2023 19:24
kampourakis open

Εκτός OPEN βρίσκεται από σήμερα Δημήτρης Καμπουράκης με τον σταθμό να αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως ο δημοσιογράφος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Η ανακοίνωση του OPEN:

«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού».

Το πρόβλημα υγείας και η απόφαση

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση», δήλωσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής “Ώρα Ελλάδος”».

«Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Τέσσερις ταινίες συν μια σειρά Halloween για το πιο spooky ΣΚ

Freud’s Last Session: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τον Άντονι Χόπκινς στον ρόλο του Φρόιντ (Video)

«Mission: Impossible»: Αναβολή για την όγδοη ταινία λόγω της απεργίας των ηθοποιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:46