search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:35
MENU CLOSE

Μακρυπούλια: «Τις σχέσεις τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη, το στεφάνι δεν μου έλεγε κάτι» (Video)

28.10.2023 22:59
makrypoulia

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου και της μητρότητας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενω πίω», η Ζέτα Μακρυπούλια είπε για το γάμο: «Ο γάμος δεν με ενδιαφέρει τόσο. Δεν είναι στόχος μου. Τις σχέσεις μου τις σοβαρές τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη. Τις αξίες της οικογένειας τις είχα μέσα στο σπίτι μου και τις τηρούσα πιστά».

Και πρόσθεσε: «Το στεφάνι δεν μου έλεγε κάτι. Είναι μια κοινωνική υποχρέωση, είναι κάτι που ίσως το σκεφτόμουν, εάν έκανα παιδί, λόγω της γραφειοκρατίας και τίποτα άλλο».

Για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε: «Έχω ένα θέμα με τη δέσμευση. Το παιδί επίσης, μπήκα στη διαδικασία μήπως να κάνω και κάθε φορά που το σκεφτόμουν μετά τα 35, ήταν λάθος οι λόγοι. Οι λόγοι ήταν εγωιστικοί, εντελώς εγωιστικοί κι εκεί σκέφτηκα ότι δεν θα μου κάνει καλό στην προσωπική μου εξέλιξη».

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Γεωργιάδου: Κανιβαλισμός στα social για την εικόνα της – «Δικό μου πρόσωπο είναι ό,τι θέλω το κάνω» (Video)

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Είμαι πολύ ερωτευμένη»

Κώστας Πηλαδάκης: «Στο σφυρί» και δεύτερη βίλα του επιχειρηματία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:31