search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:40
MENU CLOSE

Νέο Ηράκλειο: Τραυματισμός 17χρονης από την αστυνομία – Ακολούθησε ένταση στα Εξάρχεια

29.10.2023 09:09
gallia_epeisodia

Σκηνικό έντασης επικράτησε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (29/10), στα Εξάρχεια μετά τον τραυματισμό 16χρονης από αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου που ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου (28/10).

Αναλυτικά, σύμφωνα με το OPEN, ομάδα περίπου 80 ατόμων έστησε οδοφράγματα στα Εξάρχεια και επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις, με την ένταση να εκτονώνεται κατά τις 03:30 π.μ.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί συμπλοκή στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μια 17χρονης που φέρεται να έφευγε από αντιφασιστική συναυλία που διεξαγόταν στην πλατεία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα του ακροδεξιού χώρου πέρασαν από το σημείο της αντιφασιστικής συναυλίας με μοτοσικλέτες και πέταξαν τρικάκια. Στη συνέχεια, προκλήθηκε ένταση όταν πέταξαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή, οι οποίες απάντησαν με χημικά.

Όπως καταγγέλλεται από άτομα του αναρχικού χώρου και της αριστεράς, ένα 17χρονο κορίτσι τραυματίσθηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε η διακομιδή του υπό την συνοδεία δυνάμεων της ΟΠΚΕ στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Έπειτα, ακολούθησαν επεισόδια στα Εξάρχεια λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού. Πάντως, δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή.

Διαβάστε επίσης:

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Καταδίκη για τις παραστάσεις με τα δελφίνια

Πέθανε η τραγουδίστρια Μαίρη Μαράντη

Εργατικό ατύχημα στα ναυπηγεία Ελευσίνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:32