search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:12
MENU CLOSE

Μπεγνής για Κασσελάκη και ΜΜΕ: «Κυνηγούν τον σύζυγό του, παίρνουν συνέντευξη από τον παντοπώλη, θέλω να κάνω εμετό» (Video)

30.10.2023 13:04
memos-mpegnis-new

Για το… κυνηγητό των δημοσιογράφων στον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του μίλησε ο Μέμος Μπεγνής, εκφράζοντας την απέχθεια που του προκαλεί αυτή η στάση των ΜΜΕ για έναν άνθρωπο με «φρέσκο μυαλό» όπως τονίζει, ο οποίος «μπορεί να κάνει την ανατροπή» στην πολιτική.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τις μεταφυσικές του ανησυχίες, καθώς τον ρόλο που παίζει το σεξ σε μια σχέση.

«Είναι φέρελπις. Τον έχουν κατηγορήσει ότι δεν έχει πολιτικό backround, αλλά καλύτερα. Είναι ένας άνθρωπος με φρέσκο μυαλό και μπορεί να κάνει την ανατροπή. Δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα, αν και έχει κατηγορηθεί ότι το κάνει σημαία. Αυτός που δηλώνει, αυτός είναι. Τα κανάλια το έχουν κάνει λάστιχο και το αναπαράγουν το θέμα. Όταν κυνηγάνε τον σύντροφό του στο super market και παίρνουν συνέντευξη από τον παντοπώλη, με κάνει να θέλω να κάνω εμετό», είπε ο Μέμος Μπεγνής μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση των ΜΜΕ απέναντί του.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, ενώ μιλώντας για το σεξ υποστήριξε ότ αποτελεί απαραίτητο συστατικό σε μια σχέση.

«Το σεξ είναι αναγκαίο κακό, πολύ κακό για το τίποτα αλλά απαραίτητο συστατικό για μια σχέση. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει σχέση χωρίς το σεξ. Όταν ζευγάρια είναι 50 χρόνια μαζί, δεν μπορούν να είναι τόσο ενεργοί. Δεν μπορώ να βρεθώ σεξουαλικά με άνθρωπο με τον οποίο δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Προτιμώ να κάνω σχέσεις με μικρότερες ηλικίες. Οι συνομήλικοι, μου φαίνονται μεγάλοι» είπε συγκεκριμένα.

Επιπλέον, ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε στην ψυχολογική υποστήριξη που όο και περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν, επισημαίνοντας ότι πλέον, το παράξενο είναι να ακούσεις από κάποιον ότι δεν έχει συμβουλευτεί ποτέ ψυχολόγο.

«Δεν έχω ζητήσει ποτέ τη βοήθεια από ειδικό, έχει γίνει τόσο της μόδας. Όποιος περνά μια ερωτική απογοήτευση δεν χρειάζεται να το διαχειριστεί με τον ψυχολόγο του. Έχουμε φίλους που μπορούμε να μιλάμε. Αν πρόκειται για κάποια βαριά κατάθλιψη, τότε μπορείς να απευθυνθείς σε ειδικό. Σιγά σιγά ντρέπεσαι να πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε ψυχολόγο».

Τέλος, ο ηθοποιός μοιράστηκε τις… μεταφυσικές του ανησυχίες εκφράζοντας την άποψη ότι μετά θάνατον ο άνθρωπος συνεχίζει και υπάρχει σε μια άλλη μορφή…

«Επιστημονικά, έχει αποδειχθεί ότι βλέπουμε μόνο το 5%. Το υπόλοιπο 95% είναι σκοτεινό. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει μόνο η ύλη αλλά μετά θάνατον θα υπάρχουμε και σε κάποια άλλη μορφή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βρεττός: Εμφανίστηκε… αιωρούμενος στη σκηνή και ξεσήκωσε το Twitter (Video)

Μάθιου Πέρι: Αντικαταθλιπτικά φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι του

Αντζελίνα Τζολί: «Η τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ δεν δικαιολογεί τις αθώες ζωές που χάνονται στη Γάζα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:11