search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Κυβέρνηση: Ανασχηματισμός όταν υπάρξει πίεση (και αν) από την… Αντιπολίτευση; 

30.10.2023 06:24
MITSOTAKIS-SINODOS-1

Εντύπωση προκαλούν δημοσιεύματα από φιλικό και μη προς την κυβέρνηση Τύπο τα οποία επιμένουν να διακινούν σενάρια ανασχηματισμού. Τα δημοσιεύματα αυτά επιμένουν ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον προχωρήσει άμεσα. 

Πάντως, για να δει κανείς πως σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα περί ανασχηματισμών και πολιτικών στόχων δεν έχει παρά το να δει πως πορεύτηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής θητείας, όπου επί της ουσίας δεν έκανε ποτέ «δομικό» ανασχηματισμό, ενώ οι εκπλήξεις ήταν πάρα πολύ μικρές. 

Από την άλλη αυτό που μπορεί να σκεφτεί κανείς και να αναρωτηθεί είναι γιατί να προχωρήσει σε ανασχηματισμό ο Πρωθυπουργός ο οποίος δεν απειλείται από πουθενά και δε νιώθει κίνδυνο από κανέναν; Γιατί να κάψει τόσο νωρίς ένα σημαντικό χαρτί πολιτικής ανανέωσης όπως είναι αυτό του Ανασχηματισμού και να δημιουργήσει πολιτικό πρόβλημα μόνος του; Επίσης Ανασχηματισμός πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού;

Όποιος έχει αυτές τις απαντήσεις τότε μπορεί να αιτιολογήσει και τον… Ανασχηματισμό του Πρωθυπουργού. 

Διαβάστε επίσης:

Μπουτάρης σε Κασσελάκη: «Να σπάσεις αυγά»

Ο Φίλης, το ΚΚΕ και το νέο κόμμα

Συσχετισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:58