search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:08
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Ηλικιωμένος φέρεται να έπνιξε γατάκια που είχαν κρυφτεί σε σωλήνα (Video)

30.10.2023 17:47
gatia_pnigmos_mega
Screenshot Mega

Άνδρας στη Νέα Φιλαδέλφεια φέρεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο να πνίγει με νερό νεογέννητα γατάκια που είχαν βρει καταφύγιο σε σωλήνα. «Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια» με αυτά τα λόγια ξεκινά να περιγράφει το αποτρόπαιο περιστατικό το οποίο εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια του σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο μάρτυρας που έκανε την καταγγελία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο ηλικιωμένος καταγράφεται σε βίντεο να κλείνει τη μια άκρη του σωλήνα όπου έχουν κρυφτεί τα νεογέννητα γατάκια μαζί με τη μητέρα τους. Από την άλλη πλευρά τους ρίχνει μέσα στο σωλήνα νερό και τα αφήνει να πνιγούν.

Δύο από τα τρία νεογέννητα γατάκια βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ σώθηκε η μητέρα τους.

Ένας νεαρός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό τόνισε: «Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω “σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα”. Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία».

Διαβάστε επίσης:

Κλιματική αλλαγή: Η ξηρασία απειλεί την Ελλάδα, «καμπανάκι» χτυπούν οι μετεωρολόγοι

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 10 από τους συλληφθέντες για τα οπαδικά επεισόδια

«Τζάνειο»: Νοσηλευτής ξυλοκοπήθηκε από 25χρονο – Στη δικαιοσύνη η διοίκηση του νοσοκομείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:03