search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:57
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Σα να μην φτάνει ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε και ο… Νίκος 

30.10.2023 06:02
papandreou_nikos

Σκοπό να μην είναι ποτέ ήρεμοι έχουν βάλει στο ΠΑΣΟΚ όπου μετά την πρώτη κανονιά του Γιώργου Παπανδρέου περί «προοδευτικών συγκλίσεων» ήρθαν τα θερμά λόγια του αδερφού Νίκου και μοναδικού Ευρωβουλευτή του Κινήματος για τον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Πιστεύω ότι είναι φρέσκος αέρας για το πολιτικό σύστημα. Το ότι τον κυνηγάνε τόσο τα social media, δεν ξέρω αν φταίει ο ίδιος, δεν νομίζω ότι είπε ‘ελάτε’. Αλλά αφού είναι και από την Αμερική, το παίζει το παιχνίδι. Δεν του βγήκε. Όμως, ο κατασπαραγμός που του γίνεται είναι too much. Δείτε αυτούς που τον κυνηγούν, δείτε τις φάτσες των ανθρώπων που δεν τον θέλουν και αν αυτοί τραβάνε ψήφους και δείτε αυτόν που ήρθε με φρέσκο αέρα. Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Αν ο Τσίπρας τον προώθησε, ίσως το προέβλεψε», είπε ούτε λίγο πολύ ο Νίκος Παπανδρέου στάζοντας μέλι για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στη Χαριλάου Τρικούπη δεν κρύβουν ότι είναι ενοχλημένοι με τα όσα είπε ο Νίκος Παπανδρέου για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Ρωτήστε τον κ. Παπανδρέου τι εννοούσε για τον κ. Κασσελάκη», λένε στο ΠΑΣΟΚ. Κάτι μου λέει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ετοιμάζεται να… «τραβήξει αυτάκι». 

Διαβάστε επίσης:

Μπουτάρης σε Κασσελάκη: «Να σπάσεις αυγά»

Ο Φίλης, το ΚΚΕ και το νέο κόμμα

Συσχετισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32