search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:43
MENU CLOSE

Αυγέρη: «Πεθαμένο λικέρ» ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τον Κασσελάκη (video)

31.10.2023 10:26
avgeri dora

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου, πριν εμπλακεί σε αυτή ο Στέφανος Κασσελάκης, έμοιαζε με «πεθαμένο λικέρ», εξέφρασε η νέα εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN και αναφερόμενη στην πολιτική ταυτότα του νέου προέδρου, σημείωσε, «Ποια θα μπορούσε να είναι η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν είχαμε αυτή τη συμμετοχή και τον ενδιαφέρον των πολιτών να συμμετάσχουν σε μία διαδικασία που μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και δήλωσε υποψηφιότητα, κατά την άποψή μου ήταν ένα πεθαμένο λικέρ».

Για τις διαγραφές στελεχών που άσκησαν κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη με σκληρές εκφράσεις, σημείωσε πως «Ο πρόεδρος εξέφρασε την πολιτική απαρέσκεια και καταδίκη του για συγκεκριμένες φράσεις που δεν έχουν να κάνουν ούτε με την προσωπική κριτική, αλλά με τον μη σεβασμό ούτε καν στο πρόσωπο του ίδιου αλλά στο κόμμα και τα μέλη του».

«Μπηχτή» στον Δρίτσα

Η ίδια, αρνήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα που ζήτησε από τον Σ.Κασσελάκη να ιδρύσει νέο κόμμα, ωστόσο πρόσθεσε πως «αυτές οι ενστάσεις θα έπρεπε να διατυπώνονται όχι στο δημόσιο χώρο με τον τρόπο που διατυπώνονται σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο. Ο σύντροφος Θοδωρής δεν μας έχει συνηθίσει ποτέ σε αυτού του είδους την πολιτική επιλογή».

Διαβάστε επίσης:

Φοροδιαφυγή: Με… καταγγελίες και «επιδρομή» στη μεσαία τάξη αναζητούνται τα «χαμένα» 60 δισ.

Παραίτηση Αυγενάκη ζητά ο Κόκκαλης μετά το φιάσκο με τις επιδοτήσεις

Μητσοτάκης στον Economist: Η Χαμάς πρέπει να ηττηθεί, στη λάθος πλευρά της Ιστορίας ο Ερντογάν – Γιατί απείχαμε από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:42