search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:56
MENU CLOSE

Η Δανάη Μπάρκα πόσταρε υβριστικό μήνυμα που έλαβε στο Instagram – «Ψόφα σκύλα»

31.10.2023 21:56
barka-new

Νέα ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα στον λογαριασμό της στο instagram στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους την ακολουθούν στα social media. 

«Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πείσει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, μην απαντήσετε καν. Κάντε το κι αφήστε την ζωή και το αποτέλεσμα να του απαντήσει. Ονειρευτείτε και κάντε πράξη κάθε σας στόχο. Σας λέω εγώ που δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα όλα αυτά που έχουν συμβεί», έγραψε στα stories προτρέποντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους να δουν την ανάρτησή της.

Στα επόμενα InstaStory, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε ένα υβριστικό μήνυμα που δέχθηκε, αλλά και ένα που της έδινε συγχαρητήρια.

«Το θέμα είναι σε ποια μηνύματα στεκόμαστε και τι κρατάμε. Σας προτείνω να μείνετε στα ωραία πράγματα της ζωής. Όχι, δεν ξέρω περισσότερα από εσάς, ούτε το παίζω δασκάλα… απλά λέω τη γνώμη μου», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ταξίδι στο Halloween μέσα από… τρομακτικούς προορισμούς (Photos)

Η Ισπανία υποδέχεται τη μελλοντική της βασίλισσα: Η πριγκίπισσα Λεονόρ ζητά από τους Ισπανούς να την εμπιστευτούν (Photos)

Οδυσσέας Σταμούλης: Οι πρώτες εικόνες από την επιστροφή του στο θέατρο – Το θερμό χειροκρότημα από το κοινό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:56