search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:45
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί η βοηθός του – «Μου επέτρεψε να τον φροντίζω για 7 χρόνια – Σ’ αγαπώ Matty» (photos)

31.10.2023 12:52
perry_voithos

Η προσωπική βοηθός του Μάθιου Πέρι τα τελευταία 7 χρόνια, Μπριάνα Μπρανκάτο αποχαιρετά τον ηθοποιό την ώρα που όλος ο πλανήτης παραμένει σοκαρισμένος από το τραγικό τέλος του.

Στο πρόσωπό της ο Πέρι είχε βρει έναν «φύλακα άγγελο», έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής του τα τελευταία 7 χρόνια.

Το τηλεφώνημα στις αρχές που ανέφερε ότι ο Πέρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι έγινε από άτομο που αναφέρθηκε ως «βοηθός» του, ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές αν το άτομο αυτό είναι η Μπρανκάτο.

Η Μπρανκάτο ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες και ένα συγκινητικό μήνυμα για να πει «αντίο» στον εργοδότη και φίλο της:

«Του έχω εκφράσει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου σε πολλές περιπτώσεις, όχι μόνο επειδή με οδήγησε σε μια καριέρα που εκτιμώ, αλλά και επειδή μου επέτρεψε να τον φροντίζω για 7 χρόνια. Μαζί με τις αμέτρητες άλλες εμπειρίες για τις οποίες είμαι ευγνώμων.

Από το να τον παρακολουθώ στην ιδιοφυΐα του μέχρι το να μοιράζομαι τις κοσμικές του περιπέτειες ζώντας σε όλο τον κόσμο, με πήγε σε ένα αξιοσημείωτο ταξίδι. Η καρδιά μου είναι βαριά, αλλά ο εορτασμός των αναμνήσεών μου είναι ο πιο βαθύς τρόπος για να τιμήσω την κληρονομιά του. Ελπίζω ότι εκεί πάνω, στο υπερπέραν, ο Mattman να μας στέλνει σημάδια. Τα χρειαζόμαστε πραγματικά. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου. Σ’ αγαπώ Μάτι».

Η γνωριμία, η φιλία και η ευγνωμοσύνη

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Πέρι στην αυτοβιογραφία του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022, ο διάσημος ηθοποιός είχε αναφερθεί με πολύ θερμά λόγια στη γνωριμία και τη σχέση του με την προσωπική του βοηθό, Μπριάνα Μπρανκάτο.

«Στο σπίτι που ζούσε νηφάλια στη Νότια Καλιφόρνια, είχα θέα στο Δυτικό Λος Άντζελες και δύο κρεβάτια queen-size. Το άλλο κρεβάτι το είχε καταλάβει η Έριν. Την είχα γνωρίσει δύο χρόνια νωρίτερα, σε μια άλλη κλινική αποτοξίνωσης όπου εργαζόταν τότε. Δεν είχα αποτοξινωθεί τότε, αλλά είδα πόσο υπέροχη ήταν από κάθε άποψη και αμέσως την “έκλεψα” από εκεί και την έκανα βοηθό μου, και έγινε η καλύτερή μου φίλη».

Σε άλλο απόσπασμα ο ηθοποιός έγραψε ότι η «Έριν» «μου έσωσε τη ζωή» και ότι καθόταν ακόμη και δίπλα στο κρεβάτι του κάθε βράδυ για πέντε μήνες καθώς εκείνος ανάρρωνε από τη διάτρηση που είχε υποστεί στο παχύ έντερο από την οποία παραλίγο να πεθάνει.

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Τον βρήκαν αναίσθητο κάτω από το νερό

Μάθιου Πέρι: Το «αντίο» της πρώην συντρόφου του – «Matty, νιώθω ανακούφιση που ησύχασες…» (photo)

Συγκλονίζουν «Τα Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι: «Ήμασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές, είμαστε οικογένεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:43