search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:23
MENU CLOSE

Συγκλονίζουν «Τα Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι: «Ήμασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές, είμαστε οικογένεια»

31.10.2023 01:00
filarakia mathiou peri987- new

Κοινή δήλωση εξέδωσαν τη Δευτέρα οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι, τα «Φιλαράκια» μετά τον θάνατό του σε ηλικία 54 ετών.

Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer εξέδωσαν κοινή δήλωση την Δευτέρα.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια», ανέφερε η δήλωσή τους, την οποία έλαβε το People. «Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ανεξιχνίαστη απώλεια».

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε», συνεχίζει η δήλωση. «Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Το μήνυμα που συγκινεί υπέγραψαν οι Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc και Schwimmer.

Ο βοηθός του τον βρήκε με το κεφάλι κάτω από το νερό

Την ίδια ώρα, νέες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται σχετικά με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι ο οποίος βρέθηκε νεκρός, το Σάββατο (28/10), μέσα στο τζακούζι του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις- αν και η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί- αναφέρουν πως ο ηθοποιός πνίγηκε. Σε σημερινό της δημοσίευμα, η DailyMail, που επικαλείται τους Los Angeles Times, μεταδίδει πως ο ηθοποιός εντοπίστηκε κάτω από το νερό στο τζακούζι από τον βοηθό του. Μάλιστα, προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει ενώ όταν έφτασε η Πυροσβεστική για να τον βγάλει από το τζακούζι, ήταν πλέον αργά.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής είπε: «Ένας ενήλικας, άνδρας, πέθανε πριν φτάσουμε. Ο ασθενής είχε επανατοποθετηθεί σε σημείο που το κεφάλι ήταν εκτός νερού. Οι πυροσβέστες ανέσυραν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός».

Οι εκατομμύρια φαν της σειράς «Τα φιλαράκια» και του «Τσάντλερ Μπινγκ» αναμένουν να μάθουν την αιτία του θανάτου του.

Διαβάστε επίσης:

New York Times: Οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ είχαν πάψει να παρακολουθούν τους ασυρμάτους της Χαμάς

Μάθιου Πέρι: «Φίλε μου έφυγες πολύ νωρίς», γράφει η Σάλμα Χάγιεκ – Τα νεότερα για τις συνθήκες θανάτου του

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει το βίντεο με την όμηρο της Χαμάς που απελευθερώθηκε και συναντά τη γιαγιά της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:20