search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:57
MENU CLOSE

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει το μεγάλο του απωθημένο (video)

31.10.2023 13:13
spyros-papadopoulos-pame-danai

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το μεγάλο του απωθημένο, την τηλεθέαση, την παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και για το «Στην υγειά μας».

Μιλώντας για τους καλλιτέχνες που είχε απωθημένο να έρθουν στην εκπομπή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά:
«Ο Φοίβος ήταν απωθημένο να έρθει στην εκπομπή, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Χάρις Αλέξιου. Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν δυο εκπομπές με τον Ξαρχάκο, ήθελα να τελειώσω έτσι».

Αναφερόμενος στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί είπε:

«Είμαστε 3η σεζόν στο «Sexy laundry». Το έργο είναι πολύ ωραίο, η Ρένια είναι αυτή που είναι, νομίζω μπορούμε να παίζουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η Ρένια πάντα ήταν πολύ εντάξει άνθρωπος, δεν είχε τα σουσούμια της ωραίας γκόμενας. Δεν θα μπορούσε να γίνει ένα reunion των Απαράδεκτων χωρίς τον Βλάσση».

«Από μικρός δεν τα πήγαινα καλά με τα θεία. Κάποτε παίζαμε με τον Ηρακλή και χάναμε 1-0 και είχα γονατίσει στα εικονίσματα και παρακαλούσα να ισοφαρίσουμε. Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε. Η κοσμοθεωρία μου δεν άλλαξε σε απολύτως τίποτα μετά το πρόβλημα υγείας μου, είπα “άμα είναι να τελειώνουμε ας τελειώνουμε”», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το «Κάνε ότι κοιμάσαι», ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα υπάρξει νέος κύκλος για το ”Κάνε ότι κοιμάσαι”. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό το πράγμα. Το κανάλι δεν με είχε πιέσει για τα νούμερα τηλεθέασης, άλλα στην ομάδα μάθαινα μετά ότι ασκούνταν πιέσεις».

Όσον αφορά στο «Στην υγεια μας», ανέφερε ότι: «Δεν μετάνιωσα καθόλου που σταμάτησε το «Στην υγειά μας», είχε αρχίσει μία φθορά μέσα μου και έξω μου. Θα ήθελα να την έχω σταματήσει νωρίτερα. Η εκπομπή είχε γίνει πια σαν ένα κοινωνικό αγαθό, την είχε ανάγκη ο κόσμος. Μου πήρε 4-5 χρόνια για να αποφασίσω να την σταματήσω. Δεν νομίζω να επανέφερα το «Στην υγεια μας» τώρα, ίσως μετά από αρκετά χρόνια. Το μόνο που σκέφτηκα όταν μου πρότειναν να κάνω το εορταστικό της ΕΡΤ ήταν «μην μου το κάνετε αυτό, σας παρακαλώ».

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί η βοηθός του – «Μου επέτρεψε να τον φροντίζω για 7 χρόνια – Σ’ αγαπώ Matty» (photos)

Μάθιου Πέρι: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Τον βρήκαν αναίσθητο κάτω από το νερό

Μάθιου Πέρι: Το «αντίο» της πρώην συντρόφου του – «Matty, νιώθω ανακούφιση που ησύχασες…» (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:56