search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:49
MENU CLOSE

«Ζελένσκι» έντυσε τον γιο του o Μπλίνκεν: Δεν έφυγε με… άδεια χέρια από τον Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν του έδωσε καραμέλες (Video)

31.10.2023 22:06
halloween-mplinken

Αν και ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφυγε με άδεια χέρια πριν από λίγες εβδομάδες στη Γρανάδα στην σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν τον άφησε μόνο.

Αφού ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από το Κογκρέσο βοήθεια 100 δισ δολαρίων για το Ισραήλ, την Ουκρανία και την Ταιβάν, τώρα του δίνει και… γλυκίσματα και καραμέλες.

Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ υποδέχθηκαν στον Λευκό Οίκο δεκάδες παιδιά για να γιορτάσουν μαζί τους το Halloween.

Ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν ήρθε με τα δύο παιδιά του, ενώ και η σύμβουλος του Λευκού Οίκου Aνίτα Νταν έφερε την οικογένειά της. Ο μικρός Μπλίνκεν ντύθηκε στα χακί και στην μπλούζα του είχε καρφιτσώσει τις σημαίες των ΗΠΑ και της Ουκρανίας, ενώ η κόρη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, ντύθηκε στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας.

Ο Μπάιντεν τον κέρασε ένα κουτί M&Ms, όπως και όλα τα παιδιά που έδωσαν το «παρών» στη γιορτή του Λευκού Οίκου.

Διαβάστε επίσης:

Μεσανατολικό: «Η Γάζα έχει γίνει ένα νεκροταφείο για χιλιάδες παιδιά»

ΥΠΕΞ Γαλλίας: Δύο παιδιά με γαλλική υπηκοότητα σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας

«Trick or treat» στον Λευκό Οίκο: Το ζεύγος Μπάιντεν γιόρτασε το Halloween μαζί με δεκάδες παιδιά (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:48