search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 04:33
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Αντιδράσεις για την επιστροφή στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ

02.11.2023 06:33
pasok–new

Έχουμε γράψει όλο το προηγούμενο διάστημα ότι στο ΠΑΣΟΚ οι πάντες – πλην ελαχίστων – διαφωνούν στην επιστροφή στελεχών απόν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Χαριλάου Τρικούπη.

Αυτή η διαφωνία έχει φτάσει όσο ψηλά γίνεται και στο αυτί του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει λάβει μηνύματα τόσο από ανθρώπους που είναι κοντά στο περιβάλλον του, όσο και από «Παπανδρεϊκά» στελέχη να μην δεχθεί πρόσωπα τα οποία «παράτησαν το Κίνημα στα δύσκολα».  

Όλα αυτά ξεκίνησαν μετά από δημοσιεύματα – τα οποία διαψεύδονται από την Χαριλάου Τρικούπη – ότι ο Στέλιος Κούλογλου είναι κοντά στην «μεταγραφή» προς το ΠΑΣΟΚ. Οι προειδοποιήσεις προς τον Νίκο Ανδρουλάκη έχουν πυκνώσει.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΠΑΣΟΚ βρίσκονται πλέον – οι προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ – πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και ο πρώην Ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος. Παράλληλα κοντά στην επιστροφή της στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά.Η παραφιλολογία ότι θα υπάρξουν και άλλες επιστροφές στο ΠΑΣΟΚ είναι έντονη παρά τις διαψεύσεις της Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε επίσης

ΝΔ – Ρωμανός: Συνεχίζεται η εκκωφαντική σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για τον υπόγειο μηχανισμό λάσπης

Κασσελάκης: Δέσμευση για μηδενική φορολογία στους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα 10.000 ευρώ

Νέο τελεσίγραφο Κωνσταντοπούλου σε Χουρδάκη-Παπαϊωάννου, τους καταλογίζει βαριά ανηθικότητα – «Έχετε μία ημέρα διορία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 03:08