search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:29
MENU CLOSE

Αντ’ αυτών Σκουρλέτηδες και Πεν Νταλαουράδες

03.11.2023 11:01
eponymos-xenofon

Μετά την δολοφονική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στις 25 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας, το διαδίκτυο πλημμύρησε από έναν οχετό ύβρεων, καταρών και ψόφων σε βάρος ενός εντιμότατου ανθρώπου, μιας λαμπρής καθόλα προσωπικότητας …γιατί σώθηκε… Αυτό υπήρξε το αποκορύφωμα της θλιβερής εποποιίας ενός συνδυασμού φυσικής και ηθικής δολοφονίας, ενώ αξιοσημείωτη υπήρξε και η απολύτως αξιοκατάκριτη στάση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δεν βρήκε χρόνο να «πεταχτεί δίπλα» ως τον Ευαγγελισμό όπως απαιτούσε η θεσμική του θέση – όχι η διάθεση του.

Βρισκόμασταν στις κορυφογραμμές πλέον του νέου ήθους και ύφους της εξουσίας!

Το φαινόμενο της χυδαιότητας αυτής ήρθε μετά από χρόνια όχι μόνο να καταγγείλει αλλά και να στηλιτεύσει δίχως να μασά τα λόγια του ένας εκ των κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργός Εσωτερικών της τότε κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο τελευταίος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε μεταξύ άλλων πως «επώνυμοι που υπογράφουν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι 50 τρολ στο διαδίκτυο. Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα…».

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε περισσότερα ούτε καν να αναρωτηθούμε αν τώρα το πληροφορήθηκε ο κ Σκουρλέτης ή αν τώρα κατάλαβε τι εστί Τσίπρας ή Πολλάκης ή για μύριες χίλιες δυο περιπτώσεις. Έχουμε καταλάβει από μόνοι μας τι εστί Αριστερά και κυρίως το «ήθος και ύφος της». Ο Πολάκης έχει κάνει ήδη σχόλη ρητορικής τέχνης . Κανονικός συνεχιστής του  αθηναίου Ισοκράτη. Δίκαια θα αναρωτιόταν κανείς τι χρειαζόταν τα τρολ ή την … Πεν Νταλαούρα, που μας κάνει καζούρα, αφού διέθεταν και διαθέτουν έναν Πολάκη που τους έχει όλους . «Μόνος μου και όλοι σας»!

Θα έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι σε όσες περιπτώσεις χαλάει η δουλειά αλλάζει και το αφήγημα. Στην νέα βερσιόν ο «παγκόσμιος ηγέτης» διευθύνει τον κόσμο του από τα σκοτεινά υπόγεια προγράφοντας ενοχλητικούς. Τι λες βρε Πάνο! Δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι! Ευτυχώς που το κατάλαβες ρε φίλε και πρόλαβες να φύγει έστω και καθυστερημένα. Συμπτωματικά όταν δεν εξελέγξεις ούτε βουλευτής.

Γιατί όλα αυτά δεν συνέβησαν όταν δεν ήσουν βουλευτής αλλά όταν ήσουν Υπουργάρα Εσωτερικών αλλά και πριν και πιο πριν, στο δρόμους που οδηγούσαν στην εξουσία.

Ναι ρε Πάνο, και εμείς αναρωτιόμασταν τι θα γίνουν οι επιθεωρήσεις από την ώρα που εμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Νούμερο για νούμερο δεν άφησε άπαικτο και με τις οσκαρικές ερμηνείες .

Αναρωτιέται κανείς για τι σοι κληρονομία είναι αυτή που άφησε πίσω της η Ανανεωτική Αριστερά στην χώρα; Όλες αυτές οι σπουδαίες προσωπικότητες που μνημονεύουν ευλαβικά μερικοί ανανήψαντες αλλά νοσταλγούντες. Τι άφησαν πίσω τους όλοι αυτοί οι του «πολιτισμού και της τέχνης» της ευρωαριστεράς σαν κληρονομιά; Το μανιφέστο: «Και τώρα οι δυο μας και πάλι τρελό αγόρι»; Μιλάμε να μας δείξουν έναν, όχι δέκα. ΕΝΑΝ. Έναν που να ξέρει να παίζει έστω φυσαρμόνικα.

Αντ’ αυτών Σκουρλέτηδες και Πεν Νταλαουράδες!

Διαβάστε επίσης:

Όσοι κάνουν δώρα στη Χαμάς θα την βρουν μπροστά στην πόρτα τους!

Ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή

Ο «τουρκικός αιώνας» του Ερντογάν και η Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:26