search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:43
MENU CLOSE

Γουδή: Το παίζει και… «θύμα» ο άντρας που έβρισε και χτύπησε γυναίκα οδηγό στη μέση του δρόμου (Videos)

03.11.2023 20:54
goudi-new

Οργή έχει προκαλέσει το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο ένας άντρας φαίνεται να επιτίθεται λεκτικά αλλά και να χειροδικεί σε μία γυναίκα οδηγό, στο Γουδί.

Ο άντρας βγαίνει από το αυτοκίνητό του, πηγαίνει στο παράθυρο της γυναίκας που ακολουθεί με το όχημά της, τη βρίζει, της επιτίθεται χτυπώντας την στο χέρι και στη συνέχεια απομακρύνεται από εκείνη.

Η γυναίκα ακούγεται να του λέει να μείνει στο σημείο για να καλέσει την αστυνομία, αλλά εκείνος σηκώνεται και φεύγει.

Τι ισχυρίζεται ο άντρας

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν εκείνος το «θύμα» της υπόθεσης και πως πριν τραβηχτεί το βίντεο, η γυναίκα επιτέθηκε σε εκείνον λεκτικά:

«Ήμουν παρκαρισμένος και ξεπαρκάρω και ακούω από πίσω μου κόρνες, βρισιές, χειρονομίες και να συνεχίζουν αυτά για 40-50 μέτρα. Βρισιές, χυδαία πράγματα δηλαδή, για μάνες, για σπίτια, για τα πάντα. Εγώ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ούτε έχω ξανακούσει, ούτε έχω τσακωθεί ποτέ. Η συγκεκριμένη δεν ξέρω, θεώρησε ότι πρέπει να την περιμένω να με προσπεράσει. Σιγά πήγαινε και αυτή, δεν έτρεχε».

Στη συνέχεια περιγράφει τη στιγμή που κατέβηκε από το αμάξι και πήγε προς της γυναίκας οδηγού:

«Εκείνη τη στιγμή εξοργίστηκα, μου γύρισαν τα μάτια. Δεν μπορεί να βρίζει την οικογένειά μου. Έγινε αυτό που βλέπετε στο βίντεο και μετά το βίντεο συνεχίζει, βγαίνει έξω, μου κλωτσάει τον προφυλακτήρα και έρχεται κατά πάνω μου. Εγώ για να μην πιαστώ στα χέρια μαζί της, μπήκα στο αυτοκίνητο και έφυγα. Δεν την χτυπάω αυτήν ούτε ερχόμαστε σε επαφή, ούτε τη χτυπάω ούτε σημάδια έχει. Ναι, ότι την έβρισα, την έβρισα.

Ούτε στο χέρι υπάρχει επαφή. Με το πόδι μου κλωτσάω την πόρτα. Αν βρω ποιος έβγαλε το βίντεο, θα κινηθώ νομικά. Δεν την γνωρίζω αυτήν. Στο αυτοκίνητο ναι, έριξα μία κλωτσιά γιατί με έβγαλε εκτός εαυτού. Δεν είμαι άνθρωπος της βίας ούτε τσακώνομαι. Με απειλούν να με σκοτώσουνε. Χειροδικία δεν υπάρχει σας το λεώ ξεκάθαρα. Εκεί το χέρι μου που προεξέχει είναι σαν άμυνα γιατί έκανε κάπως το χέρι της σαν άμυνα, σαν γροθιά, δεν ξέρω, σαν να φοβόταν αυτή».

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: «Και άκουγα τα πάντα και πονούσα» λέει η γυναίκα που καταγγέλλει ότι τη χειρούργησαν χωρίς αναισθησία

Το Σάββατο η κηδεία του εφοπλιστή που αυτοκτόνησε στη Βούλα – Ποιος ήταν ο Ιμάντ Ζέιν

Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο κοντά στην Τράπεζα της Ελλάδος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:41