search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Δίπλα δίπλα Κασσελάκης – Μαρέβα… προς τιμήν του Κώστα Σημίτη

06.11.2023 19:10
mareva mitsotaki-kasselakis – new

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο αναμένεται να λάβει χώρα στην ανοιχτή εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη που θα πραγματοποιηθεί στο “Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος’΄ που διοργάνωσε το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό Μεταρρύθμιση με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είναι καθορισμένο να καθίσει δίπλα στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη και τα φλας αναμένεται να αστράψουν για το αναπάντεχο ενσταντανέ.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν, επίσης, σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, όπως η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και πολλοί υπουργοί.

Διαβάστε επίσης:

Πόθεν έσχες: Σκάφη, φουσκωτά και βάρκες βουλευτών και υπουργών

Μέχρι και ο… Μαραντζίδης έχει άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει απίθανες νουθεσίες!

Πόπη Τσαπανίδου: Η αινιγματική επιστροφή στα social media και «μια χαρά που δεν κρύβεται» (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:36