search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:12
MENU CLOSE

Διαψεύδονται οι αναφορές για απόπειρα δολοφονίας κατά του Μαχμούντ Αμπάς

07.11.2023 19:20
abbas

Διαψεύδονται οι αναφορές τουρκικών ΜΜΕ για επίθεση στην αυτοκινητοπομπή του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, κατά την οποία φερόταν να έχει τραυματιστεί σωματοφύλακας της φρουράς του.

Τα τουρκικά Μέσα είχαν μεταδώσει πως επίθεση με πυρά δέχτηκε η συνοδεία του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, ενώ στο περιστατικό πυροβολήθηκε ένας φύλακας. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδιδαν, την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση που ονομάζεται «Τα παιδιά του Αμπού Τζαντέλ».

Η οργάνωση, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Cumhurriyet, φερόταν να είναι οργανωμένη στη Δυτική Όχθη, είχε δώσει στον Μαχμούντ Αμπάς 24 ώρες για να αναλάβει δράση κατά του Ισραήλ.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία της Χαμάς με επικεφαλής τον Ισμαήλ Χανίγιε βρίσκεται στην Τουρκία για συνομιλίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Χανίγιε τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Τεχεράνη.

Διαβάστε επίσης:

NASA: Ανακαλύφθηκε η παλαιότερη μαύρη τρύπα – Σχηματίστηκε 470 εκατ. χρόνια μετά το Big Bang (photo/video)

Το Ισραήλ «κηρύσσει πόλεμο» και στην Αντζελίνα Τζολί

Τουρκία: Μποϊκοτάζ της βουλής σε προϊόντα της Coca Cola και της Nestle λόγω… στήριξης στο Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:08