search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:25
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς: Ξεκίνησαν οι πρώτες… κόντρες χωρίς ακόμα να αναλάβει

07.11.2023 06:32
xardalias

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Είναι ίσως από τις πιο γνωστές παροιμίες και από τις πρώτες που μαθαίνουμε στα σχολικά μας χρόνια. Έχουν να κάνουν με την νοικοκυροσύνη, αλλά και την προνοητικότητα που πρέπει να έχουμε για το κάθε τι, πριν ακόμα έρθει η ώρα του.

Αυτό συμβαίνει και με τους πολιτικούς, ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν. Στο στρατόπεδο του Νίκου Χαρδαλιά φαίνεται πως την παροιμία αυτή δεν την ξέρουν και πολύ καλά. Και εξηγούμαστε. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Αττικής ενώ είχε ανακοινώσει στους περιφερειακούς συμβούλους του ότι θα έκαναν συσκέψεις πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους και πως θα «συσκέπτονταν» πολύ συχνά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει.

Τώρα αν είναι νωρίς ή αργά δεν είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί από εμάς αλλά όταν έχεις ανακοινώσει στους περιφερειακούς συμβούλους ότι θα δώσεις αρμοδιότητες πριν την ανάληψη των καθηκόντων και έχεις «δεσμευτεί» για συσκέψεις – τουλάχιστον μέσω zoom – και αυτό δε το κάνεις και βλέποντας τις κινήσεις των υπόλοιπων εκλεγμένων περιφερειαρχών τότε μάλλον είναι αργά.

Η καθυστέρηση αυτή έχει οδηγήσει σε… κόντρες υποψηφίων, οι οποίοι ήταν στο στρατόπεδο του Γιώργου Πατούλη και μετέπειτα έδωσαν τη μάχη δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης με Καραμανλή και Σαμαρά στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου

Πόθεν έσχες: Σκάφη, φουσκωτά και βάρκες βουλευτών και υπουργών

Μέχρι και ο… Μαραντζίδης έχει άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει απίθανες νουθεσίες!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:15