search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:18
MENU CLOSE

Συν γυναιξί και τέκνοις στο Μέγαρο Μουσικής ο Κώστας Καραμανλής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη Νατάσα Παζαΐτη και τα δίδυμα

07.11.2023 21:16
karamanlis pazaiti 876- new

Οικογενειακώς προσήλθαν τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη μαζί με τα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο, στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις σύσσωμης της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού και ήδη τα παιδιά, Αλέξανδρος και Αλίκη, σπουδάζουν, καθώς έφτασαν τα 19.

Η Νατάσσα Παζαΐτη, μιλώντας πρόσφατα στον ALPHA για την σχέση της με τα παιδιά της, από μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλόγιζαν για πολλά χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Ασάφεια για τους ανθρωπιστικούς θαλάσσιους διαδρόμους

Σπίρτζης και Μαριλίζα σε κοινές αναζητήσεις

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει σε εκδήλωση για κατάληψη της Κουμουνδούρου! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42