search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 18:00
MENU CLOSE

Σκληρή μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση μεταξύ «Η γη της ελιάς» και «Σασμός»

07.11.2023 20:16
sasmos

Η αναμέτρηση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα της τηλεθέασης τη Δευτέρα απέκτησε… άγρια ομορφιά. Η Nielsen, παρατηρητής των «μονομαχιών» στις τηλεσυχνότητες,  ανέδειξε ισοδύναμα κορυφαίες στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού τις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» ως προς την τηλεθέαση.

Η πρώτη θέση τελικά κρίθηκε στο… photo finish, καθώς η σειρά του Mega συγκέντρωσε την προσοχή 1000 τηλεθεατών περισσότερων από εκείνους που επέλεξαν τη σειρά του Alpha.

Τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας αναδείχθηκε η πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» η οποία «μαγνήτισε» τα βλέμματα 819.000 τηλεθεατών και υποχρέωσε την αντίπαλο της, ως προς την ώρα μετάδοσης, σειρά  «Έρωτας φυγάς» να τερματίσει τέταρτη στον αγώνα τηλεθέασης.

Την πεντάδα συμπλήρωση η σειρά ιστορικής μυθοπλασίας «Η μάγισσα» και ξωπίσω της τερμάτισε έκτη η σειρά «Το ναυάγιο».

Στην έβδομη βαθμίδα του πίνακα της Nielsen διακρίθηκε η σειρά «Ο γιατρός» χάρη στο ξεχωριστό χθεσινό επεισόδιο στο οποίο έθιξε με ευαισθησία και προσοχή λεπτά αλλά σημαντικά ζητήματα όπως η συμπερίληψη, η αποδοχή  η ενσυναίσθηση.

Παρατηρήθηκε συνωστισμός ελληνικών σειρών μυθοπλασίας, τα τηλεπαιχνίδια υποχώρησαν στη γενική κατάταξη και δεν έμεινε χώρος ίσως και λόγω κατακερματισμού τηλεθέασης και άλλων παραμέτρων για δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, όπως έχει συμβαίνει άλλες φορές.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Οι καλύτερες ταινίες και σειρές του Νοεμβρίου

«Πολυθρόνα για δύο» η τηλεθέαση των καναλιών το Σαββατοκύριακο

Ισοπαλία καναλιών στην κορυφή της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 18:00