search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:48
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: Δεν αναγνωρίζει πια την Ντέμι Μουρ – «Παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά» λέει η κόρη του Ταλούλα

09.11.2023 19:35
BRUCE_WILLIS
AP

Ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες δράσης όπως το Die Hard (Πολύ σκληρός για να πεθάνει), πλέον δυσκολεύεται να μιλήσει, ακόμη και να αναγνωρίσει τη μητέρα των τριών από τα παιδιά του, Ντέμι Μουρ. Ο Μπρους Γουίλις δίνει τη δική του μάχη με την άνοια και φαίνεται ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί.

Σχεδόν εννέα μήνες αφού διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, ο Μπρους Γουίλις και η οικογένειά του συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους. Δημοσίευμα του «Closer» ανέφερε ότι ύστερα από την επιστροφή του 68χρονου ηθοποιού από την Ιταλία, η πρώην σύζυγός του (σ.σ. ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000) Ντέμι Μουρ πήγε να τον δει. Διατηρούν, άλλωστε, εξαιρετικές σχέσεις. Ο Μπρους Γουίλις, όμως, φέρεται να μην την αναγνώρισε.

«Η μνήμη του εξασθενεί, η Ντέμι συνειδητοποίησε ότι δεν την αναγνώρισε στην πραγματικότητα και είναι καταρρακωμένη. Δεν είχε ιδέα ότι είχε προχωρήσει τόσο πολύ», φέρεται να δήλωσε στο Closer πηγή κοντά στην οικογένεια.

Τον βοηθά η μουσική, δυσκολεύεται να μιλήσει. «Παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά», είπε η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, όταν, το απόγευμα της Τετάρτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντου Μπάριμορ. Η οικογένεια του 68χρονου ηθοποιού αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας του ώστε να βοηθήσει κι άλλους ασθενείς με άνοια.

Η 29χρονη Ταλούλα, ηθοποιός και η ίδια όπως οι γονείς της, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της, που πλέον αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας, βρίσκει “καταφύγιο” στη μουσική.

«Είναι ένα τεράστιο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο περνάω το χρόνο μου μαζί του. Παίζω μουσική και απλά καθόμαστε. Είναι πραγματικά ξεχωριστό. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να ζητήσουμε», είπε.

Μάλιστα, σε ερώτηση της Ντρου Μπάριμορ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, απάντησε πως είναι στάσιμη. «Είναι ο ίδιος, το οποίο πιστεύω είναι το καλύτερο πράγμα που μπορώ να ζητήσω. Και αυτό που εισπράττω όταν είμαι μαζί του, είναι αγάπη. Και είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να ζητήσουμε».

Τον περασμένο μήνα ο στενός φίλος του Μπρους Γουίλις, Γκλεν Γκόρντον Κάρον, είχε μοιραστεί νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Η αίσθησή μου είναι ότι τα πρώτα ένα με τρία λεπτά ξέρει ποιος είμαι. Ήταν ένας αχόρταγος αναγνώστης- δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό, αλλά τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, και όμως εξακολουθεί να είναι ο Μπρους. Όταν είσαι μαζί του, ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί, αλλά η χαρά της ζωής έχει χαθεί», δήλωσε στο Page Six.

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Νικολαΐδου: «Λύγισαν» Γιώργος Παρτσαλάκης και Τάσος Χαλκιάς με τον θάνατο της ηθοποιού (Videos)

Μάθιου Πέρι: Δόθηκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του

Μόνικα Μπελούτσι: «Φώτισε» το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης – «Όταν ξυπνάω το πρωί δεν φοράω ψηλοτάκουνα, ούτε μακιγιάζ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:46