search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:44
MENU CLOSE

Φαίη Μπακογιώργου: Τι εκτιμά ιατροδικαστής για τον θάνατο της 23χρονης – Νέο πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση

10.11.2023 15:45
bakogiorgou

Το ενδεχόμενο εξωτερικοί παράγοντες, όπως έντονο στρες σε συνδυασμό με κακοποίηση, να οδήγησαν στον θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου αφήνει ανοιχτό ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης μέσω της προκαταρκτικής πραγματογνωμοσύνης του.

Ο ιατροδικαστής φαίνεται ότι συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην ανατροπή των δεδομένων της υπόθεσης, σε συνδυασμό με τις δεκάδες καταθέσεις μαρτύρων που, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, εμπεριέχονται στη δικογραφία.

Η 23χρονη βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, στην Κυψέλη, τον Οκτώβριο του 2021 με το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή να καταγράφει ως αιτία θανάτου «ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις- πνευμονικό οίδημα».

Στο πλαίσιο της έρευνας ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, αφού εξέτασε τον ιατρικό φάκελο της 23χρονης και την εξέλιξη της υγείας της, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και το γεγονός ότι δεν υπήρχε παθολογικό υπόστρωμα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη η 23χρονη να οδήγησαν εξωτερικοί παράγοντες.

Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση έγινε με μεγάλη χρονική καθυστέρηση με αποτέλεσμα η σορός της 23χρονης να είναι σε προχωρημένη σήψη. Ως αποτέλεσμα, ανέφερε η ίδια πηγή, οι εργαστηριακές εξετάσεις έγιναν σε πτωματικά υγρά όχι σε αίμα και ως εκ τούτου υπήρχαν δυσκολίες.

Αρχικά, από τη νεκροψία-νεκροτομή δεν είχε προκύψει κάποια σαφής εικόνα θανάτου ή ένδειξη εγκληματικής ενέργειας. Οι εργαστηριακές εξετάσεις ήταν αυτές που αποκάλυψαν στη συνέχεια ισχαιμικό επεισόδιο.

Μάρτυρας-«κλειδί» στην υπόθεση

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το newsit.gr υπάρχει ένα νέο πρόσωπο – κλειδί, το οποίο μπορεί να έχει εμπλακεί ακόμα και στη δολοφονία της 23χρονης. «Έχουμε βάσιμες πληροφορίες πως η Φαίη το τελευταίο διάστημα είχε σχέση με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής. Προφανώς, αυτός ο άνδρας γνωρίζει πολλά για την κακοποίηση της κοπέλας, ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις γύρω από την δολοφονία της», αναφέρει η κυρία Βούλα Δημητριάδου.

Τέλος, η δικηγόρος που μαζί με τον ιδιωτικό ερευνητή κίνησαν γη και ουρανό και κατάφεραν να φτάσουν, όπως όλα δείχνουν μπροστά στη δολοφονία της κοπέλας, αναφέρει ότι η Φαίη μπορεί να είχε πέσει θύμα κυκλώματος που βοηθούσε αλλοδαπούς να παίρνουν άδειες παραμονής μέσω εικονικών συμφώνων συμβίωσης.

Σημαντικό ρόλο για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω φαίνεται να έπαιζε ένας Αλβανός, με τον οποίο είχε σχέση η 23χρονη κοπέλα. «Γνωρίζουμε ότι η Φαίη ελάχιστες μέρες πριν δολοφονηθεί, είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής προφανώς για να πάρει ο αλλοδαπός άδεια παραμονής και σίγουρα παρά τη θέλησή της. Θεωρούμε ότι όλα αυτά έγιναν με την εντολή και την καθοδήγηση του άνδρα αλβανικής καταγωγής με τον οποίον είχε συνάψει σχέση».

Διαβάστε επίσης:

Youth Pass: 44.000 αιτήσεις μόλις μέσα σε ένα 24ωρο

Πέτρος Κουσουλός: Προσήχθη στο ΑΤ Αμπελοκήπων μετά από μήνυση της Πισπιρίγκου (video)

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:44