search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:06
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν οι Νίκος Βούτσης και Πάνος Σκουρλέτης (videos)

10.11.2023 10:52
voutsis_skourletis_1011_1460-820_new

Την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες οι Νίκος Βούτσης και Πάνος Σκουρλέτης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο και σε αυτή τελικά θα συμμετάσχουν και τα μέλη της «Ομπρέλας» όπως αποφασίστηκε μετά από μαραθώνια συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Την Πέμπτη, 1.300 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -ανάμεσά τους δυο εν ενεργεία βουλευτές και πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές- συνυπογράφουν κείμενο υπό τον τίτλο «Διέξοδος Αριστερά». Υποστηρίζουν ότι ο μύθος του ηγέτη που θα νικήσει τον Μητσοτάκη είναι μια απάτη και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι οι τραμπουκισμοί και η θρασύτητα ενός ιδιοκτήτη που αποφαίνεται «όποιος διαφωνεί φεύγει». Να κηρυχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά και «να μην προχωρήσουν οι διαγραφές και να μην αποχωρήσουν όσοι σκέφτονται να το κάνουν», λέει ο Γιάννης Δραγασάκης.

Κασσελάκης: «Δεν κάνουμε πίσω»

«Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του», ανέφερε σε παρέμβαση το ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο», την παραμονή της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα στους αμφισβητίες για τις διαγραφές λέγοντας πως «δεν κάνουμε πίσω» και πρόσθεσε πως «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».

Διαβάστε επίσης:

Νέο «άνοιγμα» Μητσοτάκη στην Παλαιστινιακή Αρχή, εν μέσω πενιχρών αποτελεσμάτων στο Παρίσι

«Οργώνει» τη χώρα και συνεχίζει τον διμέτωπο σε Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο Ελλάδας-Κύπρου με επίκεντρο τον πολεμο στο Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:04