search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:49
MENU CLOSE

Κροατία: Καρατομήθηκε ο υπουργός Άμυνας μετά από εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο

12.11.2023 00:29
banoz1

Ο υπουργός Άμυνας της Κροατίας Μάριο Μπάνοζιτς αποπέμφθηκε σήμερα από τον πρωθυπουργό Αντρέι Πλένκοβιτς, μετά την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο Μπάνοζιτς, που οδηγούσε το προσωπικό αυτοκίνητό του, προσέκρουσε σε ένα ημιφορτηγό καθώς αναχωρούσε από την πόλη Βίνκοβτσι, νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο Πλένκοβιτς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του οδηγού του ημιφορτηγού. «Απομάκρυνα τον υπουργό Μπάνοζιτς από τα καθήκοντα του», πρόσθεσε. «Πληροφορηθήκατε τις συνθήκες του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη λύπη και την ανησυχία μας για την κατάσταση της υγείας του υπουργού, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα», πρόσθεσε.

Ο 44χρονος Μπάνοζιτς τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ανακοίνωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Μάρκο Μίλιτς.

Διαβάστε επίσης:

Λιόν: Επίθεση ακροδεξιών σε εκδήλωση για την Παλαιστίνη (Video)

Συναγερμός σε πόλη στην Ιταλία: Λιοντάρι το έσκασε από τσίρκο και γυρνάει στους δρόμους

Απειλή Ισραήλ: «Μπορούμε να κάνουμε τον Λίβανο νέα Γάζα – Κοντά σε σοβαρό λάθος η Χεζμπολάχ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:49