search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:10
MENU CLOSE

Ζορίστηκαν στο ΠΑΣΟΚ με την παραίτηση του Αντόνιο Κόστα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2307
09/11/2023
12.11.2023 07:05
pasok
Eurokinissi

Μόνο χαρούμενοι δεν θα πρέπει να είναι στο ΠΑΣΟΚ με τις εξελίξεις στην Πορτογαλία και την παραίτηση του Αντόνιο Κόστα. Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Πορτογαλίας παραιτήθηκε μετά τις έρευνες που γίνονται για σκάνδαλο διαφθοράς στη χώρα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην – πλέον – πρωθυπουργό, ενώ ήταν και η πρώτη συνάντηση που έκανε ως αρχηγός πολιτικού κόμματος με αρχηγό κυβέρνησης. Η συνάντησή τους μάλιστα στην Πορτογαλία είχε διαρκέσει δύο ώρες, με τα ενεργειακά να απασχολούν περισσότερο τη συζήτησή τους.

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου, στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ο Κόστα πριν από την οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών είχε πλησιάσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια, Νίκο, χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα. Επανέρχεστε!».

Διαβάστε επίσης:

«Νταλαούρα» για «Ομπρέλα»: Τα «βαλτά σκυλιά» που αλίχταγαν από τη γαλαρία

Ακρίτα: Πήρε θέση για την κρίσιμη συνεδρίαση – Οι στίχοι του Μ. Αναγνωστάκη και το… check in

Η τουρκάλα «λύκαινα», το Παλαιστινιακό και ο ελληνικός… εμφύλιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07