search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:55
MENU CLOSE

Περρής για ξέσπασμα Καινούργιου: Πολλή «βρωμιά» όλο αυτό που συνέβη (Video)

13.11.2023 10:43
perris-kainoyrgioy-new

Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής, κάνοντας λόγο για «βρωμιά» εκ μέρους της παρουσιάστριας του Alpha.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά η οποία δεν έδωσε καμιά απάντηση, επισημαίνοντας ότι αυτή η αξιοπρεπής στάση ήταν το μόνο που περίμενε από την ίδια.

«Ένιωσα πολύ άσχημα με το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου και το είδα και στα πρόσωπα των συνεργατών μου. Δεν το πίστευα. Ήταν πολλή “βρωμιά” όλο αυτό που συνέβη. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν μακάρι να είχα τη δυνατότητα να παρέμβω με κάποιον τρόπο στην εκπομπή. Σκέφτηκα τη Φαίη και σε πόσο δύσκολη θέση θα βρέθηκε με αυτά που ακούστηκαν.

Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα της υπεράσπισης των συνεργατών, επιτιθέμενος σε πρόσωπα που δεν έχουν πειράξει κανέναν. Η σιωπή της Φαίης ήταν το πιο ταιριαστό πράγμα που θα περίμενες από εκείνη. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πει τίποτα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στεφανάκος: Πέθανε στα 53 του ο ραδιοφωνικός παραγωγός

Mitsi Var: Ο Μητσικώστας …έγινε Ιγνατίου – Η αντίδραση του δημοσιογράφου

Κώστας Τσουρός: «Αχαρακτήριστη η επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Καινούργιου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:48