search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:50
MENU CLOSE

Συνάντηση Δούκα – Σακελλαροπούλου την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο

13.11.2023 18:53
doukas_0911_1460-820_new

Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει αύριο Τρίτη ο Χάρης Δούκας, προκειμένου να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 11 το πρωί, σε μία εθιμοτυπική επίσκεψη.

Σημειώνεται πως ο Χάρης Δούκας έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, επίσκεψη στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 4 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, στη «σκιά» της αντιπαράθεσης του κ. Δούκα με κυβερνητικά στελέχη για τα δέντρα που κλαδεύονται για τις ανάγκες των εργασιών κατασκευής του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων.

Διαβάστε επίσης:

Λούλης για εξελίξεις σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τελειώνει, χρειάζεται εμπλουτισμό, δεν είναι τελειωμένος ο Κασσελάκης

Νέο τοπίο στον ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση προτεραιότητα η ανασύνταξη μετά το μεγάλο «ξεκαθάρισμα» – Αποχωρήσεις «με δόσεις», «καρφιά» και μήνυμα ενότητας

«Πόρτα» σε Βίτσα από Βαρουφάκη για συνεργασία – Πώς σχολιάζουν Λαφαζάνης – Κωνσταντοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:46