search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:25
MENU CLOSE

«Επίθεση» Καρανίκα στην ομάδα Αχτσιόγλου: «Αναξιόπιστοι, υπερόπτες, διάλεξαν τον δικό τους δρόμο»

14.11.2023 19:04
karanikas-new

«Επίθεση» στην Έφη Αχτσιόγλου και την ομάδα της εξαπέλυσε ο Νίκος Καρανίκας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα «επιτέθηκε» στην ομάδα Αχτσιόγλου, η οποία παρέμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το κείμενο Αχτσιόγλου-Μπίστη «Αυτός είναι ο δρόμος μας».

Στην ανάρτησή του, όπου μάλιστα έγραψε και ενδεικτικό χρόνο ανάγνωσης 1 λεπτού και 30’’, ο κ. Καρανίκας χαρακτηρίζει την ομάδα Αχτσιόγλου (6+6) ως «αναξιόπιστους, υπερόπτες, ανίκανους και υπονομευτές», λέγοντας ότι έχουν τραβήξει τον δικό τους δρόμο «αφού πρώτα κάνουν όσο μεγαλύτερο θόρυβο μπορούν φεύγοντας».

Ο Νίκος Καρανίκας υποστηρίζει παράλληλα ότι οι 6+6 «δεν θα έφευγαν παρέα με την “Ομπρέλα” για να μην τους παρουσιάσουν ως ουρά του Τσακαλώτου».

Στο ίδιο πλαίσιο τούς κατηγορεί ότι υιοθετούν «τις συνήθειες και τους μηχανισμούς των υπολοίπων που κατάγονται από τα ΚΚ (“κομμουνιστικά κόμματα) των μηχανορραφιών, της φράξιας και των διασπάσεων και γι αυτό το λόγο γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η ομάδα που συγκροτεί την “ομπρέλα” και δεν θέλουν να την πατήσουν όπως ο Τσίπρας».

«Οι αποχωρήσεις ανοίγουν και κλείνουν δρόμους. Οι φράξιες πάντα μπαίνουν στον μονόδρομο που χάραξαν ως υπονομευτές», επισημαίνει και καταλήγει:

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανοίγει ένας δρόμος που είχε φρακάρει από την υπονόμευση, την σχεδιασμένη παραφωνία, τον αναχρονισμό και τώρα έχει την ευκαιρία να κάνει πολιτική με τον κόσμο από τα κάτω που έχει την δυνατότητα να συνθέσει τις προτάσεις που τον αφορούν».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Προαναγγελία αποχώρησης από τον Μπαλτά – «Δεν βλέπω τον εαυτό μου να ανήκει σε ένα τέτοιο κόμμα»

Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση» – «Το καταστατικό ισχύει μόνο όταν τον βολεύει» είπε για Τσακαλώτο, επιμένει για το τηλεφώνημα στην Αχτσιόγλου

ΠΑΣΟΚ: Απαιτείται σχεδιασμός για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν την Ρομά κοινότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:23