search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Νάνσυ Παραδεισανού: Η εξομολόγηση για το bullying που δέχτηκε και ο ρόλος της Φαίης Σκορδά

14.11.2023 18:50
paradeisanou_skorda
NDP

«Και στις δύο συνεργασίες (Μενεγάκη, Σκορδά) πέρασα πάρα πολύ καλά. Αυτό που με δυσκόλεψε, επειδή είμαι έτσι ως χαρακτήρας, ήταν με τη Φαίη» εξομολογήθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού σε νεότερη συνέντευξή της.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού. Η συνεργάτιδα της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησε για την εποχή της τηλεοπτικής της συνύπαρξης με την Ελένη Μενεγάκη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και τη φίλη της Φαίη Σκορδά.

«Τη Μαρία (Μπακοδήμου) την εκτιμούσα ανέκαθεν. Ήθελα να τη γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί της. Κάναμε μία συνάντηση που μου άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις κι έτσι ξεκίνησα στον ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο. Οπότε, είπα: αφού περνάω καλά και με θέλουν πολύ, γιατί να μην κάτσω εδώ;», απαντά η Νάνσυ Παραδεισανού για την επιλογή της να παραμείνει στο «Γεια Σου» για δεύτερη σεζόν.

«Αν βάλεις τις δηλώσεις μου από το ’17 μέχρι σήμερα, θα δεις ότι πάντα λέω πως δεν είχα κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», τονίζει σε σχετική ερώτηση η δημοσιογράφος.

«Ο κόσμος έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει το μυστικό και περίεργο στα μάτια του με τις αμοιβές στο Instagram. Πριν από 3 χρόνια ανακαίνιζα το σπίτι μου και μου έγραφαν τότε: πού τα βρήκες εσύ τα λεφτά για να πάρεις σπίτι; Πρόσφατα μου έγραφαν: σιγά μην φοράς medium», αποκαλύπτει η Νάνσυ Παραδεισανού για τα επικριτικά σχόλια στα social media.

«Και στις δύο συνεργασίες (Μενεγάκη, Σκορδά) πέρασα πάρα πολύ καλά. Αυτό που με δυσκόλεψε, επειδή είμαι έτσι ως χαρακτήρας, ήταν με τη Φαίη, γιατί έχω υποστεί πολύ μεγάλο bullying ακούγοντας μπροστά μου ανθρώπους που δεν ντρέπονταν να λένε: έλα, μωρέ, αυτή είναι φίλη της Φαίης», απαντά κλείνοντας τη συνέντευξη η Νάνσυ Παραδεισανού.

Διαβάστε επίσης:

Σε δημοπρασία ρούχα και αντικείμενα του Prince

Μάθιου Πέρι: Μυστήριο με τον θάνατό του – Πότε θα μάθουμε με ακρίβεια την αιτία

Μανούσος Μανουσάκης: Η αντίδρασή του όταν είδε πρώτη φορά την Παπαχαραλάμπους για τους «Ψιθύρους Καρδιάς» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:04