search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:02
MENU CLOSE

Σπύρος Φωκάς: «Αυλαία» και τελευταίο χειροκρότημα στον σπουδαίο ηθοποιό (Photos)

14.11.2023 10:40
spyros-fwkas-kidea-8

Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Φωκά από συγγενείς και φίλους του σπουδαίου ηθοποιού ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ύστερα από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Οι αγαπημένοι του άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, πριν την αποτέφρωσή του στη Ριτσώνα, σύμφωνα με την επιθυμία του, με τη σύζυγό του να είναι ντυμένη με λευκό σακάκι.

Σημειώνεται ότι αντί στεφάνων, θα πραγματοποιηθούν δωρεές στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Σπύρος Φωκάς έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά, να ενημερώνει συχνά για την πορεία της υγείας του τόσο μέσα από αναρτήσεις στα social media, όσο και σε δηλώσεις στον Τύπο.

Το φετινό καλοκαίρι, η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού επιδεινώθηκε, όταν κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών, η φωτιά άρχισε να πλησιάζει και να απειλεί το σπίτι του στην περιοχή του Καλαμακίου στην Κόρινθο.

Διαβάστε επίσης:

Τα τρία νησιά του Αιγαίου που «μαγνητίζουν» τα κρουαζιερόπλοια

Ελαιόλαδο: Κυκλώματα «θησαυρίζουν» με χύμα νοθευμένο λάδι σε λαϊκές και Facebook – Πώς δρουν (photo) 

Πειραιάς: Νύφη πήρε το τρόλεϊ για να πάει στον γάμο της – Δείτε το βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:02