search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη για το revenge porn – Τι ζητά η δικηγόρος της καταγγέλλουσας (video)

14.11.2023 11:05
panagiotopoulos_stathis

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ξεκινά σήμερα σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn.

Όπως δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η συνήγορος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, «αναμένουμε σήμερα να δούμε τις εξελίξεις γιατί έχουν ασκηθεί δυο διαφορετικές εφέσεις. Αναμένουμε την κρίση του δικαστηρίου ως προς τον χαρακτηρισμό της υπόθεσης. Θεωρούμε ότι το πρωτόδικο δικαστήριο ήταν αναρμόδιο να δικάσει μια τέτοιας φύσης υπόθεση από πλημμεληματική σε κακουργηματική. Κάναμε όλες τις ενέργειες καταθέτοντας παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας […] και ο εισαγγελέας άσκησε την σχετική έφεση».

Παράλληλα όπως αναφέρει το thesstoday, η δικηγόρος ζητά με επιστολή της από τα ΜΜΕ να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της καταγγέλλουσας.

«Προκειμένου να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντα της εντολέως μου, να επιτευχθεί η μη περαιτέρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της , του ιδιωτικού και οικογενειακού βίου της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο στοιχεία της ταυτότητάς της και απόρρητα έγγραφα και στοιχεία της εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης υπόθεσης» η δικηγόρος ξεκαθαρίζει πως «δεν επιτρέπεται και αποτελεί αξιόποινη πράξη με οποιοδήποτε τρόπο προσδιορισμός της ταυτότητάς της ή με οποιοδήποτε τρόπο καταγραφή της εντολέως μου εντός ή πέριξ του χώρου των δικαστηρίων και οποιουδήποτε άλλου δημόσιου ή ιδιωτικού χώρου τυχόν θεαθεί, καθώς η ίδια ρητά δεν επιθυμεί και δεν συναινεί στις άνω πράξεις».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Φωκάς: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό

Τα τρία νησιά του Αιγαίου που «μαγνητίζουν» τα κρουαζιερόπλοια

Ελαιόλαδο: Κυκλώματα «θησαυρίζουν» με χύμα νοθευμένο λάδι σε λαϊκές και Facebook – Πώς δρουν (photo) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:17