search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια σε οικισμούς Ρομά στην Περαία για τον θάνατο 17χρονου στη Βοιωτία

14.11.2023 20:18
epeisodia_Thessalonike
GRtimes

Eπεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στον οικισμό Ρομά στον Περαία, με αφορμή τον θανατηφόρο πυροβολισμό 17χρονου στη Βοιωτία, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα άτομα έχουν ανάψει φωτιές εντός του οικισμού στα Τσαΐρια στην Περαία και επί τόπου σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει ο δρόμος επί της Θεσσαλονίκης-Περαίας, ωστόσο διερχόμενοι κάνουν λόγο για έντονο καπνό στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι άτομα, ανάμεσα τους έφηβοι και παιδιά, μετέβησαν από τον κοντινό οικισμό τους, την “Αγία Σοφία” στη διασταύρωση με την Πόντου, κλείνοντας τον δρόμο, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας φωτιά.

Για τα περιστατικά έχει κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι, ομάδα νεαρών Ρομά έβαλε φωτιά σε αντικείμενα επί της οδού Πόντου, στα Διαβατά και έκλεισαν για λίγα λεπτά τον δρόμο.

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός: Διαψεύδει την ανασκευή η μητέρα του 16χρονου -«Πλαστή η επιστολή, θα κάνω μηνύσεις»

Φαίη Μπακογιώργου: Σοκάρει η κατάθεση της αδερφής της που ομολόγησε – «Την πάτησα στον λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει»

Νέο Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 16χρονης – Η στιγμή που άνδρας με full-face την κλωτσάει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01