search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Όταν ο Δραγασάκης παραδεχόταν ότι ίσως έγινε λάθος στο ύψος του μαξιλαριού των 37 δισ. (video)

16.11.2023 12:39
dragasakis

Μεγάλη συζήτηση πυροδοτήθηκε πρόσφατα για το περίφημο μαξιλάρι των 37 δισ. της κυβέρνησης Τσίπρα, μετά από την κριτική του Στέφανου Κασσελάκη που το χαρακτήρισε ως «την πιο μνημονική απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο οικονομικός «εγκέφαλος» της τότε κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος κατηγόρησε τον Σ. Κασσελάκη πως υπονομεύει τον συλλογικό άθλο του ΣΥΡΙΖΑ την τότε περίοδο υπό την καθοδήγηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο και ο ίδιος έχει εκφράσει δεύτερες σκέψεις για το ύψος του «μαξιλαριού» όπως επίσης είχε αποκαλύψει ότι και τότε εντός του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε κριτική καθώς ένα μέρος του θα μπορούσε να δοθεί στους πολίτες που υπέφεραν.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του τον περασμένο Μάρτιο είχε αναφέρει σχετικά:« Προφανώς βλέπαμε ότι ο κόσμος υπέφερε, αλλά αν θέλαμε να αποτρέψουμε μια επόμενη χρεοκοπία αμέσως μετά τα χρόνια μετά την έξοδο από το μνημόνιο, έπρεπε να έχουμε αυτό το απόθεμα, τώρα αν αυτό έπρεπε να είναι 37 δισ. ή 30 δισ. αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης.»

Διαβάστε επίσης

Βίτσας: Περιμένουμε η ομάδα Αχτσιόγλου να βγει από την μέγγενη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έχουμε καταλήξει σε όνομα για το νέο κόμμα (video)

Τζουμάκας: Λάθος που αποχώρησε ο Τσίπρας- Τον καλώ να επανεξετάσει τη θέση του (Video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκτακτη ενίσχυση τον Δεκέμβριο σε χαμηλοσυνταξιούχους, οικογένειες με παιδιά και ΑμεΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42