search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:41
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Ένταση ανάμεσα σε Τζουμάκα και Οικονόμου – «Άσε τις δεξιές π@π@ρ!ες» (Video)

16.11.2023 10:07
tzoymakas new

Ανέβηκαν για τα καλά οι τόνοι στο στούντιο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ μεταξύ του Στέφανου Τζουμάκα και του δημοσιογράφου Δημήτρη Οικονόμου.

H συζήτηση είχε θέμα τις τελευταίες εξελιξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο Στέφανος Τζουμάκας άρχισε να αναφέρεται στους ιδιοκτήτες καναλιών και ποδοσφαιρικών ομάδων, στους εκδότες εφημερίδων, στους επιχειρηματίες κλπ.

«Ελέγχεται η πολιτική ζωή της χώρας, ο Κασσελάκης είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας… Την εξουσία στην χώρα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία και όχι τα αφεντικά της χώρας» είπε αρχικά ο Στέφανος Τζουμάκας.

Τότε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος του απάντησε: «Εσάς στη Βουλή σας έστελναν τα αφεντικά της χώρας ή ο ελληνικός λαός;»«Ο ελληνικός λαός με έστειλε και τα αφεντικά πέταγαν έξω. Μη με διακόπτετε. Όταν ήμουν στη Βουλή, τα αφεντικά είχαν αγορασμένη την μισή ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Τότε τα είπα και έφυγα» ήταν απάντηση του πρώην βουλευτή..

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου και πρόσθεσε: «Κάτσατε πολλά χρόνια. Υπουργός ήσασταν πολλά χρόνια, κεντρικό στέλεχος πολλά χρόνια...».

Το τελευταίο σχόλιο του δημοσιογράφου προκάλεσε την ένταση του Στ. Τζουμάκα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Αφήστε αυτές τις δεξιές π@π@ρ1ες. Εγώ ήμουν απέναντι. Κάνεις μεγάλο λάθος»

Διαβάστε επίσης

Ευρωεκλογές: Κλειδώνει τον Δεκέμβριο το εκλογικό σύστημα

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν άλλα 52 στελέχη – «Το κόμμα διόγκωσε το έλλειμμα αξιοπιστίας του»

Ανδρέας Λοβέρδος: Επιστρέφω στην κεντρική πολιτική σκηνή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34