search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:55
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Έδωσε το «παρών» στην πορεία για το Πολυτεχνείο – Σε διαφορετικά μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ και Ομπρέλα (Photos/Video)

17.11.2023 17:50
kasselaksi-politexneio

Το παρών στην πορεία του Πολυτεχνείου έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με τη διάσπαση στο κόμμα να αποτυπώνεται και στους δρόμους.

Οι πρώην «σύντροφοι» πορεύτηκαν σε δύο διαφορετικά μπλοκ, καθώς τα μέλη της «Ομπρέλας» συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας, ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στα Χαυτεία.

Στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Κώστας Ζαχαριάδης, Γιώργος Βασιλειάδης, Δώρα Αυγέρνη, Νίκος Παππάς, Διονύσης Τεμπονέρας, Ρένα Δούρου, Διονύσης Καλαματιανός, Γιώργος Τσίπρας, Πάνος Ρήγας, Έλενα Αυλωνίτου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ, ενώ η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε το δικό της χωριστά.

Η παρουσία του κ. Κασσελάκη θεωρήθηκε αιφνιδιαστική, καθώς νωρίτερα, η Νεολαία αρνήθηκε να έχει κοινή συμμετοχή με τον πρόεδρο του κομματος στους εορτασμούς.

Στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία συμμετείχε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ από τους αποχωρήσαντες βρέθηκαν μεταξύ άλλων στη Σταδίου, οι Πάνος Σκουρλέτης, Αννέτα Καββαδία, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Φίλης, Πέτη Πέρκα, Μάκης Μπαλαούρας, Στέφανος Τζουμάκας και Νίκος Βούτσης.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Η διεκδίκηση Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία παραμένει αναπάντητη 50 χρόνια μετά

Πολυτεχνείο: Κορυφώνεται ο τριήμερος εορτασμός – Μαζική πορεία για τα 50 χρόνια από την εξέγερση, απροσπέλαστο το κέντρο

Πολυτεχνείο: Δικό της στεφάνι κατέθεσε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ – Με δικό της μπλοκ στην πορεία (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:50