search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:51
MENU CLOSE

Βίντεο: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου ενώ το χτυπούν δυνατοί άνεμοι

17.11.2023 11:35
aeroplano

Πιλότος της Air Canada κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια Canada στο αεροδρόμιο Πίρσον στο Τορόντο του Καναδά το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που οι θυελλώδεις άνεμοι στον διάδρομο προσγείωσης, ταρακουνούσαν το αεροσκάφος.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται πως το αεροπλάνο της πτήσης AC2 που έφτανε από το Τόκιο στις 13 Νοεμβρίου, αναπηδούσε,  ενώ έβγαινε καπνός από το σύστημα προσγείωσης στην άσφαλτο.

Ωστόσο, ο πιλότος δεξιοτεχνικά κατάφερε να σταθεροποιήσει το αεροπλάνο έπειτα από 12 ώρες πτήσης χωρίς να τραυματιστεί κανένας επιβάτης.

Εκπρόσωπος της Air Canada δήλωσε  ότι η πτήση από τη Ναρίτα «παρουσίασε μια δύσκολη προσγείωση λόγω πλευρικών ανέμων κατά την άφιξη στο Τορόντο».

«Αν και το αεροσκάφος Boeing 777 τροχοδρόμησε κανονικά προς την πύλη μετά την προσγείωση, ως προληπτικό μέτρο τέθηκε εκτός λειτουργίας για πλήρη επιθεώρηση», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Μολδαβία: Ο σκύλος της Μάγια Σάντου δάγκωσε το χέρι του Αυστριακού προέδρου

ΗΠΑ: Δύο ακόμη εκτελέσεις σε Αλαμπάμα και Τέξας – Οι ιστορίες του Κέισι Μακγουόρτερ και του Ντέιβιντ Ρεντερία (videos)

Δυτική Όχθη: Τρεις νεκροί Παλαιστίνιοι από πλήγμα του Ισραήλ με drone στην Τζενίν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:50