search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:08
MENU CLOSE

Κώστας Αρζόγλου: «Το κοινό έβλεπε κάποιους να παίζουν κωμωδία με δάκρυα στα μάτια»

18.11.2023 18:59
arzoglou

Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με την υγεία του, όταν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Επί τόπου» του OPEN ο Κώστας Αρζόγλου.

«Καρκίνος δεν ήταν, όγκος ήταν στο κεφάλι. Φοβήθηκα όταν μου το ανακοίνωσαν, φοβόμουν. Δηλαδή ξαφνικά σου έρχεται κάτι τέτοιο όταν μόλις είχα κάνει τη σειρά “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά” αλλά και τη ζωή του Ίωνα Δραγούμη. Ξαφνικά εκεί που ήμουν στην κορυφή, σου λέει ένας γιατρός κάτι που το εξετάζει πιο λεπτομερειακά και ανατρέπονται όλα. Όλα όμως», εξήγησε.

«Τότε έπαιζα μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ένα απογευματάκι μου είπαν “δυστυχώς έχουμε το 1/1000 και έχετε αυτόν τον όγκο στον εγκέφαλο”. Η μόνη μου το είπα ήταν η Έλενα, με την οποία ήμουν παντρεμένος τότε και ήρθε στην Κρήτη όπου και έγινε αυτό. Ήρθε εκείνη και η Αλίκη, την οποία την παρακάλεσα να παίξουμε κανονικά», περιέγραψε.

«Ήταν μάλιστα κωμωδία το έργο και το καημένο το κοινό έβλεπε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έπαιζαν κωμωδία αλλά με δάκρυα στα μάτια. Μια τραγική κατάσταση», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ράντου: «Πήγα σε ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι»

Άφλεκ: Άναψε τσιγάρο στο αμάξι της Λόπεζ, ενώ την ενοχλεί το κάπνισμα

Βραζιλία: 23χρονη θαυμάστρια πέθανε σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32