search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 18:40
MENU CLOSE

Κούγιας: Στη Διεθνή Ένωση Επιστημών Δικαίου η υπόθεση Πισπιρίγκου για «δικαστική πλάνη»

18.11.2023 14:19
kougias

«Επιστήμονες κατέθεσαν ότι η ιστορία με την κεταμίνη είναι δημιούργημα της φαντασίας ενός καθηγητού» επισήμανε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Όπως γνωρίζετε, ενώ κανείς επιστήμονας δεν υπερασπίζεται την κατηγορουμένη, στο δικαστήριο εμφανίστηκαν 7 κορυφαίοι επιστήμονες, οι οποίοι εξετάστηκαν υπέρ της κ. Πισπιρίγκου και κατέθεσαν πως η ιστορία με την κεταμίνη είναι πρωτοφανής και δημιούργημα της φαντασίας ενός καθηγητού, ο οποίος μέχρι τα 52 του σπούδαζε», ανέφερε αρχικά ο ποινικολόγος.

«Οι καθηγητές και ιατροδικαστές κατέθεσαν πως αυτό είναι στη φαντασία του συγκεκριμένου κυρίου. Οι δύο καθηγητές που ήρθαν είπαν πως η Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν υπάρχει θανατηφόρα δόση κεταμίνης γενικά. Επίσης, με ενημέρωσαν πως φέρνουν το θέμα της Πισπιρίγκου στη Διεθνή Ένωση Επιστημών Δικαίου, για να δείξουν πώς μπορεί να δημιουργηθεί μία δικαστική πλάνη», επισήμανε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Δυο συλλήψεις για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα τύπου «carousel» – Απάτη φοροδιαφυγής άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ

Θάνατος 19χρονου στα Σπάτα: Με σατανισμό φέρεται να συνδέεται η υπόθεση (Video)

Ηράκλειο: Οδηγός δικύκλου παρέσυρε πεζή γυναίκα και την εγκατέλειψε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 18:40