search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:20
MENU CLOSE

Κώστας Νεστορίδης: Θετικά τα μηνύματα για την υγεία του, αντέδρασε στη φαρμακευτική αγωγή

20.11.2023 18:51
nestoridis-new

Στα 93 του χρόνια ο μύθος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ παραμένει σε καταστολή παίρνοντας φαρμακευτική αγωγή.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, ο οποίος νοσηλεύονταν από το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο και ήταν σε καταστολή, αντέδρασε στην φαρμακευτική αγωγή και το χαμόγελο επανήλθε στα πρόσωπα των δικών του ανθρώπων.

«Τελικά είχες φυλάξει τήν καλύτερη ντρίμπλα…για τώρα…. Αισιόδοξα τά μηνύματα.. αντέδρασε στήν φαρμακευτική αγωγή πού τού χορήγησαν οι γιατροί…!!! Ευχαριστούμε τούς Γιατρούς καί όλο τό νοσηλευτικό προσωπικό τού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός..για όλη τήν προσπάθεια…!! Ευχαριστούμε καί όλους σας για τά μηνύματα καί τίς ευχές σας νά είστε όλοι καλά..!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος του Γιώργος Νεστορίδης.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ανύπαρκτη κι εξαφανισμένη η κυβέρνηση δεν επιθυμεί την κάθαρση στο ποδόσφαιρο» – Απασφάλισε με την ΕΠΟ

EURO 2024: Παρούσα και η Σερβία στα τελικά – Πήρε την πρόκριση με ισοπαλία

Τζόκοβιτς… από άλλο πλανήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:19